3FM Serious Request

Gerard Ekdom playbackt Living Doll voor 37.000,- euro

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom playbackt Living Doll voor 37.000,- euro

Een veelgehoord verzoek was om Gerard toch 'Living Doll ' te laten doen. Voor minimaal € 10.000,- euro wilde hij het wel doen. Het werd IETS meer...

Vraag een andere plaat aan dan 'Living Doll'

Het is ondertussen een vaste waarde van 3FM Serious Request aan het worden: Gerard Ekdom en zijn playbackversie van Cliff Richards 'Living Doll'. Vorig jaar bracht de lipsyncende versie al pallets met geld op...en dus doen we dat dit jaar nóg een keer!

Gerard Ekdom playbackt 'Living Doll'

Want voor het bescheiden bedrag van €10.000,- was Gerard wel bereid om weer 4 minuten en 27 seconden zijn schaamte opzij te zetten voor een 'Living Doll'-playbackversie van 2013. Inclusief The Young Ones.

De teller schoot omhoog toen dit bekend werd en bij binnenkomst op maandagmiddag kreeg Gerard te horen dat er in totaal maar liefst 37.000,- euro is binnengekomen voor zijn energieke versie van 'Living Doll'!!!

Living Doll goed voor 37.000,- euro

Belofte maakt schuld en dus kroop Gerard weer voor één keer in de rol van Neill, Rick, Vivian, Mike én Cliff Richard. De video ervan volgt snel, maar hieronder kun je kijken naar voorgaande versies van Gerard Playbackdom.

Ster advertentie
Ster advertentie