Meer NPO
STER Advertentie

Gerard Ekdom krijgt FC Utrecht-shirt overhandigd

Dinsdag 17 december 2013 - 13:03 uur

Gerard Ekdom, voetbal-expert in hart en nieren (ahum) kreeg dinsdagmorgen een FC Utrecht-shirt overhandigd voor 3FM Serious Request.

Het officiële FC Utrecht-wedstrijdshirt werd dinsdagmorgen 17 december aan Gerard Ekdom gegeven. De DJ had geen idee welke voetballers naast hem stonden aangezien hij vrij weinig met voetbal heeft, maar hij was wel blij met het shirt!

FC Utrecht steunt 3FM Serious Request

Het shirt met het logo, Wij steunen 3FM Serious Request, wordt gedragen tijdens de bekerwedstrijd SC Cambuur – FC Utrecht. Deze wedstrijd wordt woensdagavond 18 december om 20:00 uur gespeeld in Leeuwarden. Dus op het moment dat het feest in de binnenstad in volle gang is, trappen de voetballers af in het stadion in Leeuwarden.

Bied op voetbalshirts in 3FM Serious Request veiling

In de 3FM Serious Request veiling vind je ook een hele lading (gesigneerde) voetbalshirts. Wil jij een shirt van Boulahrouz? Of heb je liever een shirt van SC Heerenveen?

>> Check alle voetbalshirts in de 3FM Serious Request Veiling

Voetballen voor 3FM Serious Request

Of wil jij graag meevoetballen voor 3FM Serious Request? Zaterdag 21 december, direct na de wedstrijd NAC-Cambuur Leeuwarden speelt het 3FM Serious Request Voetbalteam tegen het RTL Sterrenteam. En jij kunt één van de gelukkigen zijn die mee mag spelen!

>> Bied op voetballen voor 3FM Serious Request

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM