Nu op 3FM: -

Hoe kunnen we Gerard wekken?

Woensdag 21 december 2011 - 08:34 uur

Wakker gelikt door een bulldog en een veertig koppig koor! Gerard is al op vele manier gewekt. Heb jij nog een idee?

Nachtrust is onontbeerlijk voor de DJ's in het Glazen Huis, dus de uurtjes die je pakt moet je goed benutten. Om dan gewekt te worden is een aanslag op je gestel, dus dat moet op een manier gebeuren die je tevreden stelt. Gerard heeft al een paar fijne manieren gehad.

Hoe moet Gerard gewekt worden?

Tot nu toe heeft hij al doggy breath te verduren gehad, een kus van Sanne Hans op z'n giechel gekregen, dook Irene Moors bij hem in zijn stapelbedje en stond er een veertig man tellend koor in de slaapkamer.

Donderdag was er op de vroege ochtend ook weer een zeer creatieve poging om Gerard uit zijn bed te schudden; hij werd wakker geschud door een rugbyteam dat in de slaapkamer een Haka (oorlogsdans) uitvoerde!

Vrijdag werden Gerard's dromen bruut beëindigd met drie knallende confettishooters! Een blauw-witte aanslag op de verbouwereerde DJ. Het zag er heel vrolijk uit, maar of Gerard daar ook zo over dacht?!

Je kun rustig nagenieten van alle wekacties, met de filmpjes onder aan dit bericht. (Irene's actie zit in het compilatiefilmpje van de nacht di-wo vanaf 3:40 minuut). 

Allemaal unieke manieren om gewekt te worden -en die lijn moet doorgetrokken worden. Help ons om Gerard voor de laatste keer zo origineel mogelijk wakker te maken!

Suggesties?

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen