Meer NPO
STER Advertentie

Leiden in actie

Woensdag 2 november 2011 - 23:04 uur

LEIDEN GAAT LOS! Sinds de aftrap door Snow Patrol heeft de stad niet meer stilgestaan. Wat gebeurt er in Leiden?

Leiden heeft de eer om de achtste editie van 3FM Serious Request te huisvesten. Op de Beestenmarkt staat inmiddels het Glazen Huis, te midden van een grote schare enthousiaste luisteraars. De hele stad is in rep en roer. Check hier de belangrijkste zaken die je moet weten over Leiden en SR11.

1. Leiden in actie

Inwoners, ondernemers, scholen en clubs en verenigingen. Met al deze partijen samen probeert de gemeente Leiden een recordopbrengst binnen te slepen. Woon jij in Leiden of omstreken? Wil jij een steentje bijdragen? Meld je actie hier aan.

2. Wat gebeurt er in Leiden?

Leidenaren werden zeer enthousiast toen ze hoorden dat 3FM met het Glazen Huis zitting zal nemen in hun stad. Lees hier over de initiatieven.

3. Route naar de Beestenmarkt, Molen de Valk en LVC

Waar ligt die Beestenmarkt eigenlijk? En hoe kom je er? Lees hier meer.

De eindshow van 3FM Serious Request op 24 december vindt plaats bij Molen de Valk. Molen de Valk ligt een paar stappen bij de Beestenmarkt vandaan. Waar precies? Lees hier meer.
Tijdens 3FM Serious Request vinden in LVC iedere avond speciale optredens en feesten plaats waarvan de opbrengst naar de stille ramp gaat. Lees hier meer. LVC ligt op loopafstand van de Beestenmarkt. Lees hier meer.

4. Een spetterende kick off op 3 november

De kick off van alle activiteiten rondom 3FM Serious Request vond donderdag 3 november plaats op de Beestenmarkt. Veel Leidenaren verlieten hun huis om onder het genot van een drankje de bijzondere avond bij te wonen.

5. We hebben de foto's nog

Bekijk hieronder de foto's van de 3FM Serious Request kick off:

6. De opbouw van het Glazen Huis

3FM zenderbaas Wilbert Mutsaers reisde op vrijdag 3 december af naar de Beestenmarkt voor de start van de bouw van het Glazen Huis. Lees meer.

En? Ben jij van plan een bezoek te brengen aan het Glazen Huis in Leiden?

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement