Meer NPO
STER Advertentie

Gerard doet 'm!

Woensdag 23 december 2009 - 21:33 uur

Eindelijk was woensdagavond het moment daar dat 'Living Doll' boven de magische grens kwam. Gerard flikte het weer!
Ben jij één van die velen? Uren, misschien wel dagen zat je erop te wachten, toch? Als we alle mailtjes, krabbels, berichtjes en belletjes mogen geloven lijkt ongeveer de helft van Nederland uit te kijken naar Gerards vertolking van 'Living Doll' anno 2009.

Hysterische hoeveelheid requests

Al die berichtjes en contacten over de kerstkneiter van Cliff Richard en The Young Ones zijn natuurlijk hartstikke tof, maar daarmee komt hij niet de grens van € 7500,- over die Gerard als minimumbedrag had gesteld voordat hij 'het' nummer ging doen. Wat wel hielp was de hysterische hoeveelheid requests die voor het nummer binnenstroomden.

Hete brij

We kunnen natuurlijk nog langer om de hete brij heen draaien, maar hoe graag we je ook in spanning laten, we zullen het je niet aandoen. €14.238,- was het magische bedrag dat in 2009 ervoor zorgde dat Gerard zijn act uit 2007 MINIMAAL evenaarde. 522 keer aangevraagd! (Overigens is 'Living Doll' daarmee op dit moment het nummer met de hoogste opbrengst voor Serious Request!) Behold:


Get Microsoft Silverlight


It's not over

Maar dat betekent niet dat Serious Request ten einde is. Nog lang niet zelfs! Blijf vooral je platen aanvragen, radio luisteren, tv volgen, de site checken, doneren, die brievenbus volstouwen en genieten van heel veel mooie momenten!

>> Vraag een plaat aan
>> Doneer direct
>> Shop voor Serious Request
>> Bied op de veiling


Populair op 3FM