Meer NPO
STER Advertentie

Wat is 3FM Serious Request: The Lifeline?

Wat is 3FM Serious Request: The Lifeline?

Dinsdag 1 oktober 2019 - 08:40 uur

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor slachtoffers van mensenhandel.

Doneer direct

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s door het land. Ze lopen in estafettevorm van Goes naar Groningen, waar ze op kerstavond aankomen.

Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om jullie acties en evenementen te ondersteunen. 24 uur per dag maken zij live radio, draaien ze aangevraagde platen en zijn ze via livestreams online en op televisie te volgen. 

In de tussentijd kun jij de 3FM-dj's dus volgen, maar je kunt ook zelf richting de route komen. Op 3FM.nl/chequepoint vind je de tijden en locaties van plekken waar de etappes beginnen en eindigen. Daar organiseert 3FM ontmoetingspunten waar je naartoe kunt komen om een cheque in te leveren, een plaatje aan te vragen, merchandise te kopen of gewoon de dj's en meewandelaars aan te moedigen!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Help mee

Met de aandacht die de 3FM-dj's met hun wandeltocht genereren, informeren ze het publiek over de thema’s en roepen zij Nederland op om in actie te komen. Dat kan door verzoeknummers aan te vragen en geld te doneren, maar natuurlijk ook door zelf in actie te komen.

Vraag een plaat aan

Als jij je actie aanmeldt via 3FM.nl/kominactie is er een kans dat een van de dj-teams jouw kant op komt. Door een tof event te organiseren maak je jouw actie, dorp of stad dus onderdeel van de Lifeline!

Kijk live naar 3FM