STER Advertentie

Loopt Sander die Vierdaagse keihard uit?

Loopt Sander die Vierdaagse keihard uit?

Dinsdag 17 juli 2018 - 16:31 uur

Hij doet 't hoor, 200 kilometer wandelen in vier dagen. Tussen zo'n 50.000 andere wandelaars is 3FM-dj Sander Hoogendoorn vanochtend aan de start van de Vierdaagse van Nijmegen verschenen.

De Vierdaagse op 3FM

De Vierdaagse vindt plaats van dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli. Sander loopt elke dag 50 kilometer en doet daar dan 's avonds verslag van in zijn show. Volgende week hoor je dus tussen 18:00 en 21:00 uur Frank van der Lende vanuit de studio in Hilversum en Sander live met bijdrages vanuit Nijmegen!

Dus... Zelf geen zin om 200 kilometer rond Nijmegen te waggelen, maar wél zin om de sfeer van de Vierdaagse mee te pakken? Luister dan tussen 18:00 en 21:00 uur naar Sander en Frank!

Sanders Insta Stories

En wie liever een kleine recap checkt: hieronder vind je per dag de Insta Story van Sander.

Dag 1
"Alle emoties zijn vandaag een keer gepasseerd. Boosheid, verdriet, euforie en geluk! Dat is de Vierdaagse! 50k gehad, morgen weer een dag..."

Meer Sander (BNNVARA)

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement