Meer NPO
STER Advertentie

He did it: Sander loopt de Vierdaagse uit!

He did it: Sander loopt de Vierdaagse uit!

Vrijdag 20 juli 2018 - 16:31 uur

Hij doet 't hoor, 200 kilometer wandelen in vier dagen. Tussen zo'n 50.000 andere wandelaars is 3FM-dj Sander Hoogendoorn dinsdag aan de start van de Vierdaagse van Nijmegen verschenen. En hij heeft 'm gewoon uitgelopen!!!

De Vierdaagse op 3FM

De Vierdaagse vindt plaats van dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli. Sander loopt elke dag 50 kilometer en doet daar dan 's avonds verslag van in zijn show. Afgelopen week hoorde je dus tussen 18:00 en 21:00 uur Frank van der Lende vanuit de studio in Hilversum en Sander live met bijdrages vanuit Nijmegen!

Sanders Insta Stories

En wie liever een kleine recap checkt: hieronder vind je per dag de Insta Story van Sander.

Dag 1
"Alle emoties zijn vandaag een keer gepasseerd. Boosheid, verdriet, euforie en geluk! Dat is de Vierdaagse! 50k gehad, morgen weer een dag..."


'Sander is aan het strijden op de vierdaagse!'

Dag 2
Tijd voor een serie foto's van dj's die langs de weg staan om de wandelaars een beetje te vermaken. Niet onbelangrijk.

Dag 3
Er werd overwogen om op dag 3 een serie te doen over ANWB-koppeltjes, maar het werd uiteindelijk 1 Story over een cocaineliedje. Verder was Sander vooral heel. erg. moe.

Dag 4
De laatste 50 kilometer begon met een grafstemming, maar het is 'm WEL GEWOON GELUKT!

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement