Presentator

Eddy Keur

  1. Presentatorenchevron right
  2. Eddy Keur
Eddy Keur is degene die laat zien dat je niet bang hoeft te zijn om oud te worden, mentaal kan je altijd jong blijven. 3FM heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van Eddy, want "you can check-out any time you like. But you can never leave." Begonnen in 1984 met de Miniparade gevolgd door Niemandsland. Toen al bekend staand om zijn unieke stijl. Later hoorde je hem op Radio 10, zag je hem op TV bij RTL4, RTL5 en TV10. Maar radio is toch Eddy's favoriet. In de jaren negentig hoorde je hem weer op 3FM met de Breakfastclub. Hierna volgde een carrière bij Radio10 Gold, Radio 538, NH-Radio en nu dus weer terug bij 3FM. Eddy is niet te stoppen.

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?
Ben niet van grote evenementen. En ook niet van live-optredens. Ik geniet meer van de studio-opnames.

Welk album staat forever on repeat bij jou?
Songs in the Key of Life van Stevie Wonder

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is... 
Alles dat ik voor Radio 3 mocht doen is vormend voor mij geweest en daar ben ik altijd dankbaar voor. Deze vorming zorgde ook dat ik bij andere stations weer gevraagd werd. Het grootste cadeau is het om weer terug te zijn bij 3FM waar 't ooit begon.

Een zaterdagavond, 22:22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?
In bed en alleen vooralsnog. Maar hoop 'm ooit tegen te komen. Dan samen 's morgens eitjes te eten en hagelslag te morsen in bed.

Wat is je top 3 voor de Festival Top 1003?
Ik was en ben nooit een festivalman geweest. Gaat het lukken om Eddy mee naar Lowlands te nemen volgend jaar?