Naar homepage
Presentator

Desiree van der Heiden

  1. Presentatorenchevron right
  2. Desiree van der Heiden

“Het is toch weer allemaal kaulo vroege pauperzooi”. Een audio-appje tijdens de tweede uitzending van Desiree. Tja, dat is het ook wel van 2.00 tot 4.00 uur ’s nachts op een maandag. Maar de nacht heeft iets moois. Er is plek voor alles waar overdag geen ruimte voor is: bijzondere ontboezemingen, een vunzige track tijdens Desiree’s Dirty Dansclub en die ene mening die je overdag misschien niet durft te uiten. Of gewoon een praatje omdat je als enige wakker bent. Dus bel gerust naar de studio. Of stuur een audio-appje. Vindt Desiree leuk.

Wat is het beste concert waar je ooit bent geweest?
Ik ben wel fan van Miss Montreal. In het Openluchttheater in Caprera (sowieso een prachtige plek!) was ze fantastisch. Ze zweept het publiek helemaal op en is totaal zichzelf. Mijn favoriete moment was tijdens Bevrijdingspop in Haarlem waar ze ineens riep: “Sorry, ik moet al een tijd onwijs nodig kakken, dus dat ga ik echt even doen nu”. Ze rende zo het podium af en kwam later weer terug om te spelen alsof er niks aan de hand was. Hilarisch!

Welk album staat forever on repeat bij jou?
Ik luister maar weinig albums in zijn geheel in één keer. Ik moet na een paar tracks dezelfde stem te hebben gehoord, weer een andere artiest horen. Al moet ik zeggen dat Ed Sheeran met zijn album Divide me lang bij zich weet te houden.

Mijn meest favoriete herinnering op 3FM of all time is…
Toch mijn eerste eigen uitzending op 3FM! Al was dat overdag helemaal niet mijn favoriete herinnering, toen ik zo ongeveer doodging van de zenuwen. Maar de luisteraars van 3FM waren zo supportive, dat was helemaal te gek. 

En nog een tweede van een tijd geleden: toen het Glazen Huis van 3FM in Eindhoven (de stad waar ik vandaan kom) stond en ik daar met mijn moeder ben gaan kijken. Toen zag ik radio voor het eerst live in actie.

Een zaterdagavond 22.22, waar zouden we jou in normale tijden kunnen vinden en met wie?
Oh, ik hoop toch snel weer in een restaurant! Lekker natafelen met mijn vriendinnetje, vrienden of familie. Kan niet wachten! De avond is helemaal compleet als ik daarna nog ga dansen.

Wat is de top 3 voor de Festival Top 999?
1. Chef’Special - ‘Amigo’
2. De Jeugd Van Tegenwoordig - ‘Watskeburt?!’
3. Stromae - ‘Alors On Danse’

Programma