Podcast

De Lunchtrommel met Mai & Philo

  1. Podcastschevron right
  2. De Lunchtrommel met Mai & Philo

In de Lunchtrommel bespreken Mai van de ochtendshow en Philo van de middagshow de opvallendste nieuwtjes van de dag. Ze kletsen tijdens je lunchpauze met je over muziek en media, zodat je elke dag weer op de hoogte bent van wat er speelt in showbizzland.

Vandaag zit in de lunchtrommel: Carice van Houten staat strak, Ozzy Osbourne ook en onze ultieme muzikale knaller! 

Vandaag zit in de lunchtrommel: Tommy Lee met zijn pie, Rihanna brengt iets nieuws uit en gewoon lekker muzikaal toetje jonguh!

Vandaag zit in de lunchtrommel: Jennifer Lawrence heeft een nieuwe rol, Harry Styles krijgt een andere titel en een muzikale mega hit (toetje)! 

Vandaag zit in de lunchtrommel: Robbie Williams herkent Barbra Streisand niet, juice over Goldband en een muzikaal toetje met goed nieuws! 

Vandaag in de lunchtrommel: Elon Musk bemoeit zich weer ergens mee, Linda is weer in opspraak en een Lekker Lowlands Muzikaal Toetjte!

Vandaag in de lunchtrommel: aftrekken met Charlie Puth, Britney Spears gaat leeglopen bij Oprah en een Brits muzikaal toetje!

Vandaag zit in de lunchtrommel: De rechtszaak van de Nederlandse Johnny Depp en Amber Heard, BN’ers geven zich bloot in de Linda en een lekk ...

Vandaag zit in de lunchtrommel: Bridget Maasland gaat trouwen, Mai ruikt aan bekende mensen en een zomers muzikaal toetje