Podcast

De Lunchtrommel met Mai & Philo

  1. Podcastschevron right
  2. De Lunchtrommel met Mai & Philo

In de Lunchtrommel bespreken Mai van de ochtendshow en Philo van de middagshow de opvallendste nieuwtjes van de dag. Ze kletsen tijdens je lunchpauze met je over muziek en media, zodat je elke dag weer op de hoogte bent van wat er speelt in showbizzland.

Vandaag zit in de lunchtrommel: nieuw materiaal van Olivia Newton John, “grote” namen in Expeditie Robinson en een lekker muzikaal toetje!

Vandaag in de lunchtrommel is Macklemore de grootste party pooper, Amalia doet niet meer mee in Amsterdam en een muzikaal toetje van douze p ...

Vandaag in de lunchtrommel nemen we afscheid van onze jeugd, de tranen van presentator Tim den Besten en een muzikaal Lowlands toetje

Vandaag zit in de lunchtrommel: prins William is stouter dan je denkt, RIP Kim en Pete en een lekker muzikaal toetje van een nieuw 3fm talent! 

Vandaag zit in de lunchtrommel een nieuw liedje van Lady Gaga, hommeles bij 3fm en weer een lekker muzikaal toetje 

Vandaag in de lunchtrommel: valse opnames van Harry Styles, Katy Perry is in dienst bij Thuisbezorgd en een muzikaal toetje met disco dip! 

In deze Lunchtrommel praten Mai en Philo over Liam Gallagher die een gênant terras moment heeft beleefd, en wordt Maarten van Rossem gecanceld?