Meer NPO

Je Gaat Komen

Je Gaat Komen

Je Gaat Komen

KX-DJ Micha Windgassen en Justin Samgar gaan met de podcast 'Je Gaat Komen' het taboe rondom seksualiteit (proberen) te doorbreken en voeden je met alles wat jij wilt weten van seksualiteit.

afleveringen

Je gaat Komen 5

Met gast Barbara Oud. Afgestudeerd in Genderstudies & oprichter platform "open & bloot" Over vooroordelen rondom biseksualiteit en de vraag of niet iedereen een beetje bi is? Wat is een a-seksueel? Wat is een omni seksueel? En wanneer ben je Genderfluide?

Je Gaat Komen 6

Met gast Marli Huijer. Filosoof, hoogleraar voormalig Denker des Vaderlands, schrijver. Laatste boek "Beminnen, een nieuw licht op seksuele vrijheid" Over waarom er in het Westen nog zo veel mensen homofoob zijn, waarom identiteit beperkend kan werken, op wat voor manier de politiek en economie gebaat gaan bij een seksueel gedreven samenleving en of we het huwelijk nou niet eens moeten afschaffen.

Je Gaat Komen 4

Te gast Jos Goossens - Beoefenaar taoïsme & schrijver "Alleen voor mannen" Over het meervoudig orgasme bij de man, orgasmes met en zonder zaadlozing, wat we kunnen leren uit het taoïsme en waarom het zo lastig is om over seks te praten (met mannen).

Je Gaat Komen 3

Te gast Maartje Laterveer Columnist & schrijfster "Vrouwen & seks". Over de urgentie van seksueel genot voor vrouwen, waarom veel vrouwen nog steeds hun orgamse faken, de grootste onzekerheden van vrouwen én mannen en verschil in opwinding tussen mannen en vrouwen

Je Gaat Komen 2

Te gast Linda Duits. Over het verschil tussen mannen en vrouwen als het gaat om vreemdgaan, bindingsangst en stereotypes, over waarom jongeren steeds later met seks beginnen en wat hetero's van homo's kunnen leren.

Je Gaat Komen 1

Over de zoektocht van Gian van Grunsven naar "zelfbeminning", soorten orgasmes en prestatiedruk en de paradox rondom ontspanning

Fragmenten

Populair op 3FM