Meer NPO

Herman & Jorien vanaf SXSW

Herman & Jorien vanaf SXSW

Herman & Jorien vanaf SXSW

Wat hebben onder andere The White Stripes, Amy Winehouse, Janelle Monáe en Katy Perry gemeen? Juist, allemaal zijn ze ontdekt op het South by Southwest Festival. Daarmee kun je dus rustig stellen dat het festival in Austin, Texas één van de belangrijkste festivals ter wereld is als het gaat om het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM DJ’s Herman Hofman en Jorien Renkema reizen af naar Texas en duiken een week lang volledig in SXSW. Ze geven je in deze podcast het beste dat ze daar ontdekt hebben. Zo weet jij wat je de komende jaren in de gaten moet houden. Je bent gewaarschuwd!

afleveringen

#6 - De finale-aflevering

Zo, South by Southwest 2019 zit erop! Herman en Jorien hebben de afgelopen week samen honderden acts gezien. De ene act was wat vreemd, de ander behoorlijk slecht en weer een ander was extreem goed. In deze finale-aflevering van Herman & Jorien vanaf SXSW blikken ze nog één keer terug en kiezen ze beide hun grootste tegenvaller, de grootste verrassing de leukste plek, de vreemdste en vooral hun absolute #1 hoogtepunt. Meer SXSW? Abonneer je op deze podcast en luister de vorige afleveringen terug of ga naar 3FM.nl/SXSW.

#5 - De winnaar van het Pancake Klassement is geworden...?!

De zaterdagavond is de laatste avond South by Southwest! Op hun laatste energie hebben Herman en Jorien zich nog één avond door Austin heen gesleept om nieuwe muziek te ontdekken. In deze aflevering blikken ze terug op die laatste avond én wordt de winnaar van het SXSW Pancake Klassement gekozen! Niets missen van SXSW? Abonneer je op deze podcast, luister de vorige afleveringen terug of ga naar 3FM.nl/SXSW. Daar vind je onder andere een playlist met alle muziek die besproken wordt in deze podcast.

#4 - Amerikaanse legende en de tien geboden

Het einde van South by Southwest 2019 nadert, maar de muziek wordt er niet minder op. Ook in deze aflevering schotelen Herman en Jorien je een verse lading muzikale ontdekkingen voor om je vingers bij af te likken. Niets missen van SXSW? Abonneer je op deze podcast of ga naar 3FM.nl/SXSW!

#3 - De grootste hype van SXSW is helemaal ***!

Tijdens South by Southwest draait het veel om hypes: bands waarover veel gesproken wordt. Ook dit jaar zoemt er zo'n naam rond. Herman en Jorien zijn er beide geweest, maar voelen die hype niet helemaal (da's zacht uitgedrukt...). Niets missen van SXSW? Abonneer je op deze podcast! Of ga naar 3FM.nl/SXSW. Daar vind je nog veel meer SXSW én de playlist die bij deze podcast hoort, vol nieuwe ontdekkingen.

#2 - Uilenzeik en Alphabeat

Wil je niets missen van South by Southwest 2019? Abonneer je dan op deze podcast! Kun je geen genoeg krijgen van SXSW? Ga dan naar 3FM.nl/SXSW. Daar vind je onder andere een Spotify-playlist met alle tracks die besproken worden in deze podcast.

#1 - Hermans barre tocht en Joriens beginnersfouten

Na een reis van acht dagen is ook Herman aangekomen in Austin, Texas. Jorien en hij hebben inmiddels de eerste dag van het South by Southwest Festival achter de kiezen. De vraag is, wat was er niet om aan te horen? En, veel belangrijker nog, wat waren de hoogtepunten? Je hoort het in deze eerste aflevering van Herman & Jorien vanaf SXSW. Niets missen van SXSW 2019? Abonneer je op deze podcast en check 3FM.nl/SXSW.

Herman & Jorien vanaf SXSW 2019 - Trailer

Hoera! Een podcast-serie over South by Southwest, het belangrijkste festival ter wereld als het gaat om het ontdekken van nieuwe muziek. Grote namen als The White Stripes, Amy Winehouse, Janelle Monáe en Katy Perry: állemaal maakten ze hun debut in Austin, Texas op het SXSW Festival. 3FM DJ's Herman Hofman en Jorien Renkema reizen voor je af naar Amerika en geven je in deze podcast-serie alleen allerbeste dat ze daar ontdekt hebben. Dus, abonneren maar!

Fragmenten

Populair op 3FM