Meer NPO

Frank en Eva: Expeditie podcast

Frank en Eva: Expeditie podcast

Frank en Eva: Expeditie podcast

3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman zaten dit voorjaar op een onbewoond eiland in de Filipijnen. In deze podcast praten ze je iedere week bij over hun belevingen tijdens Expeditie Robinson 2019. Hoe is het écht om mee te doen aan dit programma? Hoe moeilijk waren de proeven? En zouden ze het anders aanpakken met de kennis van nu? Je hoort het iedere maandagmiddag in Expeditie Podcast.

afleveringen

#11 - Even helemaal klaar met Mariana - Expeditie Podcast

Frank en Eva hebben het over DE sleutelaflevering! Mariana speelt iedereen suf, Fien heeft kleding laten maken, en we hebben het over de knusse nachten op het eiland... Mee op Expeditie? Check https://kominactie.npo3fm.nl/actie/op-expeditie-met-frank-eva

#10 - Eva met haar eilandvriendin... Eva! - Expeditie Podcast

Frank is er even niet, dus vandaag is het de grote Eva & Eva Show! Met vandaag: Shary-An die inbreekt in de stemmenkokers, en alle bondjes die worden ontrafeld...

#9 - Eva en de dodelijke slang - Expeditie Podcast

De show werd gestolen door Mariana, Eva heeft alle zee-egels van de Filipijnen opgegeten, en een dodelijke slang op d’r kop gepist. Hoe dat ging, hoor je in deze aflevering!

#8 - Eva in de samensmelting - Expeditie Podcast

Eindelijk is het zo ver. De samensmelting! Eva vertelt over haar buikpijn en of ze een beetje dronken is geworden die avond. En had Frank spijt van zijn keuze om te vertrekken? Je hoort het in deze aflevering.

#7 - Frank stapt uit de Expeditie - Expeditie Robinson

Na 13 dagen besluit Frank uit de Expeditie te stappen. In deze podcast verteld hij waarom. Ook hoor je Eva over de loodzware proef en bespreken ze wie zij weggestemd zouden hebben.

#6 - Frank wint eindelijk - Expeditie Podcast

Frank is weer terug van vakantie. Dus samen met Eva bespreekt hij de afgelopen aflevering. Waarin hij voor het allereerst een proef wint. Maar ook is hij verdrietig. Eva heeft trouwens nog een appeltje te schillen met Roy. Daarover hoor je ook alles in aflevering 6 van Expeditie Podcast.

#5 - Rijk Hofman was intens alleen - Expeditie Podcast

Rijk Hofman schuift deze week bij Eva aan. Samen hebben ze het over de veranderingen die je lijf doormaakt tijdens én na de Expeditie. Ook geeft Rijk je een kijkje in zijn intens eenzame leven op Duivelseiland. Zo praatte hij daar zelfs met een totempaal.

#4 - Onweer en uitslag - Expeditie Podcast

Frank is op vakantie. Dus Eva's kampvriendin Shary-An schuift aan. We komen er achter dat Shary-An bang is voor onweer. En Eva uitslag op haar billen had. Ook wordt de actie van Fien besproken in de vierde aflevering van Expeditie Podcast.

#3 - Weer verloren - Expeditie Podcast

In aflevering drie bespreken Frank en Eva de proef. Die eigenlijk helemaal niet spannend was. Frank heeft weer verloren en moest weer naar de eilandraad.

#2 - Frank over zijn vlechtjes - Expeditie Podcast

In aflevering twee gaat het over winnen en verliezen. Frank vertelt dat hij de populariteit van het programma heeft onderschat. Eva neemt het op voor de voedselverspillende Rob. En Frank blijkt een lul te zijn.

#1 - Het Begin - Expeditie Podcast

In deze eerste aflevering vertellen Frank en Eva je alles over de aanloop naar hun expeditie. Ze bespreken de twijfels die ze hadden en de smoezen die ze moesten verzinnen voor hun omgeving. Ook hoor je wat backstage verhalen die je in de eerste aflevering van Expeditie Robinson niet ziet. Luisteren dus!

Fragmenten

Populair op 3FM