Meer NPO

Frank en Eva: Expeditie podcast

Frank en Eva: Expeditie podcast

Frank en Eva: Expeditie podcast

3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman zaten dit voorjaar op een onbewoond eiland in de Filipijnen. In deze podcast praten ze je iedere week bij over hun belevingen tijdens Expeditie Robinson 2019. Hoe is het écht om mee te doen aan dit programma? Hoe moeilijk waren de proeven? En zouden ze het anders aanpakken met de kennis van nu? Je hoort het iedere maandagmiddag in Expeditie Podcast.

afleveringen

#3 - Afl 3 Weer verloren - Expeditie Podcast

In aflevering drie bespreken Frank en Eva de proef. Die eigenlijk helemaal niet spannend was. Frank heeft weer verloren en moest weer naar de eilandraad.

#1 - Frank over zijn vlechtjes - Expeditie Podcast

In aflevering twee gaat het over winnen en verliezen. Frank vertelt dat hij de populariteit van het programma heeft onderschat. Eva neemt het op voor de voedselverspillende Rob. En Frank blijkt een lul te zien.

#1 - Aflevering 1 - Expeditie Podcast

In deze eerste aflevering vertellen Frank en Eva je alles over de aanloop naar hun expeditie. Ze bespreken de twijfels die ze hadden en de smoezen die ze moesten verzinnen voor hun omgeving. Ook hoor je wat backstage verhalen die je in de eerste aflevering van Expeditie Robinson niet ziet. Luisteren dus!

Fragmenten

Populair op 3FM