Meer NPO

De Koffer van Kevin

De Koffer van Kevin

De Koffer van Kevin

NPO 3FM-dj Kevin van Arnhem reist met zijn koffer naar de favoriete plek van zijn gast. Op deze locatie hoor je een oprecht gesprek tussen Kevin en zijn gast over verleden, heden en toekomst.

afleveringen

#2 - De Koffer van Kevin met Sef (S02)

Donderdag 13 augustus 2020 - 00:01 uur

"Het heeft iets heel menselijks om naar betekenis te zoeken en om ontberingen te ondergaan." Sef vertelt 3FM-DJ Kevin van Arnhem over hoe hij heeft geleerd zich kwetsbaar op te stellen in zijn muziek, hoe zijn beeld van religie veranderd is en welke artiesten van de nieuwe generatie hij waardeert.

#1 - De Koffer van Kevin met De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn (S02)

Donderdag 6 augustus 2020 - 00:01 uur

"Ik heb af en toe Ferry of Immanuel nodig als ik in paniek raak [...] Zo nu en dan maak je je zorgen; zit ik te veel in mijn eigen hoofd en dan bel ik één van hen." 3FM-DJ Kevin van Arnhem praat met De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn oprecht en openhartig over jezelf durven te zijn, levensbepalende momenten en over het toelaten van de liefde.

#4 - De Koffer van Kevin met Sophie Francis (S01)

Dinsdag 10 maart 2020 - 23:56 uur

In een pastorie in St-Oedenrode praat Sophie Francis samen met Kevin over haar jeugd in de spotlights, haar mentale gezondheid en hoe het is om als vrouwelijke DJ te werken in zo'n 'mannenwereld'.

#3 - De Koffer van Kevin met Glen Faria (S01)

Woensdag 26 februari 2020 - 00:01 uur

Kevin ging langs bij de gloednieuwe mancave van Glen Faria: zijn nieuwe muziekstudio. Hierin spraken zij over het recente overlijden van de broer van Glen, de bijzondere band met zangeres Trijntje Oosterhuis en dat Glen zich in de huidige rapscene de papa voelt.

#2 - De Koffer van Kevin met Fresku (S01)

Woensdag 12 februari 2020 - 00:01 uur

"Aan het einde van de theatertour ben je eigenlijk depressief. Het is haat – liefde: mijn beste periode voor de buitenkant van het theater, is voor mij heel vaak mijn slechtste periode persoonlijk. Na theater dacht ik ook altijd: nu weet ik even niet wie ik ben.” Kevin praat in deze aflevering met acteur, cabaretier en rapper Fresku in de kapperszaak van zijn zus in Eindhoven. Een gesprek over de impact van een theatertournee, de hiphopscene in Nederland, zijn jeugd op Curaçao en de Backstreet Boys.

#1 - De Koffer van Kevin met Eefje de Visser (S01)

Maandag 27 januari 2020 - 13:39 uur

NPO 3FM-dj Kevin van Arnhem reist met zijn koffer naar de favoriete plek van zijn gast. Op deze locatie hoor je een oprecht gesprek tussen Kevin en zijn gast over verleden, heden en toekomst. Deze keer: Eefje de Visser.

Fragmenten