Pinkpop

Dit is de nieuwe generatie rockers op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe generatie rockers op Pinkpop

System Of A Down, Prophets Of Rage, Green Day, Sum 41, Imagine Dragons, The Charm The Fury... Pinkpop heeft meer dan genoeg aanbod voor de rockers. En dan bedoelen we écht niet alleen maar de vijftigplussers met een zorgvuldig gekweekte bierbuik en een baard tot aan de knieën. Nee nee, er is een nieuwe generatie rockfans aanwezig op Pinkpop 2017. En dit zijn er een paar!

Juul (11)

Deze held stond gisterenavond te rocken op het hoofdpodium, samen met Green Day! Hij werd door zanger Billy Joe Armstrong het podium opgeroepen om een track mee te spelen. Wat er toen gebeurde? "Ja, toen ging ik los! En kreeg ik een gitaar!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alexandra (15)


"Ik houd van Sum 41, maar ook van Green Day, System Of A Down en Biffy Clyro. Ik heb al die shows gezien dit weekend, maar vond Green Day het best. Hij had het veel over Donald Trump en de wereld kan wel wat meer van dat soort kritische muziek gebruiken."

Bart (19) en Peter (19)


"Stereotypes komen altijd wel ergens vandaan, maar het geld natuurlijk niet voor de meerderheid. Het hele rock-idee gaat vaak gepaard met bier, baarden, blote buiken, dit, dat, mannelijkheid... Het slaat eigenlijk nergens op. Als je er maar een leuk feestje van bouwt en geniet, daar gaat het om!"

Kevin (16), Max (16) en Lisa (17)


"We stonden vooraan voor Green Day en hebben in totaal vijf uur in het voorvak gestaan. Zonder eten en drinken, dus na het concert zijn we meteen naar de frietkraam gerend."

Mike (8)


"Ik vind Metallica cool, mijn papa ook. Ik heb ze nog nooit gezien, maar ik ga straks naar Sum 41 en System Of A Down. Thuis zoek ik ook hun liedjes op op Youtube."
Ster advertentie
Ster advertentie