Meer NPO
STER Advertentie

Kun je in een tussenuur abseilen van je school?

Kun je in een tussenuur abseilen van je school?

Dinsdag 30 januari 2018 - 15:01 uur

Wanneer de school niet naar de berg kan komen, dan komt de berg wel naar de school. Of zoiets. Romée uit Veendendaal vroeg zich af of het mogelijk is om in een tussenuur te abseilen van haar school. Dj's Jorien en Olivier waren ook benieuwd en namen de proef op de som. 

Het kan ons eigenlijk niet gek genoeg, wat betreft de Tussenuurchallenges. Je wilt checken of je een escaperoom kunt bouwen op school? Prima, komen we langs. Oh, je wilt indoor skydiven? Geen probleem. 

Dus toen Romée van het CSV in Veenendaal wilde checken of zij met haar klas - niet per se bestaande uit ultieme waaghalzen - in haar school kon abseilen, grepen Jorien Renkema en Olivier Bakker naar de telefoon en regelden de outdoorexperts van Outline Travel om de klas van Romée in vijftig minuutjes naar beneden te begeleiden. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie achter thrillseeking. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent. 

Heb je ook een idee voor een challenge?

Naam(*)
Please let us know your name.

Leeftijd(*)
Invalid Input

Woonplaats(*)
Invalid Input

Telefoon(*)
Invalid Input

E-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Naam school
Invalid Input

Idee Tussenuurchallenge(*)
Please let us know your message.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM