Kun je een Mocro én een Kaaskop zijn?

Kun je een Mocro én een Kaaskop zijn?

Donderdag 7 september 2017 - 15:25 uur

Ajouad El Miloudi zoekt het voor je uit in het tweede seizoen van Ajouad: kaaskop of mocro? Tussenuur-reporter Zaid (17), zelf ook met Marokkaanse roots, sprak met de presentator over de herkenbare zoektocht naar zichzelf.

In Nederland worden weggezet als allochtoon en in Marokko worden bestempeld als westerling of Hollander. Dat is de eeuwige spagaat waarin veel Marokkaanse Nederlanders zitten.

Zo ook programmamaker Ajouad El Miloudi (bekend van Puberruil, Keuringsdienst van Waarde en Wie Is De Mol?!) en daardoor ontstond het programma Ajouad: kaaskop of mocro?, waarin hij op een intieme zoektocht gaat naar zijn identiteit.

Harde noten  

Inmiddels heeft Ajouad een tweede seizoen opgenomen. Want het is nogal wat, als je wilt onderzoeken wie je nu eigenlijk bent. Het mooie aan het programma is dat Ajouad harde noten durft te kraken en zich voor heel Nederland kwetsbaar durft op te stellen. 

Onze Tussenuur-reporter Zaid was dat ook opgevallen. Vandaar dat hij lotgenoot Ajouad dolgraag wilde ontmoeten. Hij vroeg hem naar de ontdekkingstocht die hij deed in het tweede seizoen van zijn openhartige programma.  Ajouad: kaaskop of mocro? is te zien vanaf donderdag 7 september op NPO3 om 21:45. Aftertalks zie je meteen na de aflevering op npo3.nl 

Meer Tussenuur

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen