STER Advertentie

Transgender Jeppe (18) valt op wie hij wil!

Donderdag 29 december 2016 - 12:00 uur

"Je seksuele identiteit en je geslacht staan los van elkaar." 

"Je seksuele identiteit en je geslacht staan los van elkaar." Was getekend: Jeppe, achttien jaar en een zogeheten transjongen, dus een jongen die geboren werd in een vrouwenlichaam.

Het liefst heeft hij een relatie met een hetero meisje, omdat zij hem dan als jongen ziet. Maar eigenlijk maakt het hem niet zo veel uit. Uiteindelijk is het benoemen van seksualiteit niet belangrijk voor Jeppe, je valt op wie je leuk vindt.

Wijs, best wel

Wijze woorden van Jeppe, lid van het 3FM Tussenuur-panel en bezig met een transformatie van meisje naar jongen. We hadden het over liefde en seks met ons panel en omdat hij zulke zinnige dingen zei, hebben we wat uitspraken achter elkaar geplaatst in deze 'Extra'.

Meer van zulks:
>> Het panel van Tussenuur over flirten
>> Lafa (15) en Zaraï (15) over de do's en don'ts van online flirten
>> Het panel van Tussenuur ontdekt wie zij zijn volgens Google 

Meer Tussenuur

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement