Nieuws

TAPE TOY covert 'I Would Stay' in de 3FM Live Box

foto: BNN VARA
  1. Nieuwschevron right
  2. TAPE TOY covert 'I Would Stay' in de 3FM Live Box

TAPE TOY kwam langs bij Sanders Vriendenteam in de 3FM Live Box. De band speelt geheel in het teken van de 3FM 00’s Request een cover van het iconische nummer 'I Would Stay' van Krezip, maar ook nieuw nummer ‘The One Who Got Away’. Deze track maakt deel uit van de nieuwe plaat van de band, die begin dit jaar uitkwam.

'The One Who Got Away'

Leadzangeres Roos had aan 2020 geen top jaar. Haar broer overleed, haar vriend verbrak twee weken later de relatie en weer twee weken later begon de pandemie. Dus opgesloten in een kamer van 4 bij 4 besloot ze samen met de band een album te maken. Deels om de tijd uit te zitten en deels om het verdriet een plekje te geven. Begin dit jaar was het zo ver en bracht de band het langverwachte debuutalbum Honey, WTF uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'I Would Stay'

Artiesten die een bezoekje brengen aan de 3FM Live Box, krijgen de opdracht om een cover te doen van een liedje naar keuze. In het teken van 3FM 00's Request covert TAPE TOY 'I Would Stay' van Krezip uit 2000. Dit was geen moeilijke keuze, aangezien Roos zelf een enorme fan van de Nederlandse band is. Wel geeft TAPE TOY er een eigen twist aan. Benieuwd naar hun uitvoering? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie