Meer NPO
STER Advertentie

Waar krijg jij een kick van?

Waar krijg jij een kick van?

Vrijdag 26 januari 2018 - 15:01 uur

Het panel van Tussenuur trapt de #adrenalineweek officieus af. We vroegen hen naar hun meest extreme ervaring, waar zij een adrenalinestoot van kregen. En we kregen best wel heftige shit te horen. 

Hij kreeg er zelfs niet eens miljoenen views voor! En toch deed Ole het, in alleen zijn onderbroek zich achterover laten vallen in de brandnetels. Hij had op YouTube iemand zien doen, een filmpje dat dus miljoenen keren werd bekeken en dacht bij zichzelf: Dat kan ik ook. 

Ole heeft dat soort adrenalinekicks gewoon nodig. Net zoals Pim, die ons in geuren en kleuren vertelt over zijn parachutesprong. Iets wat Adnan ook al heeft gedaan, en ervan baalt dat het slechts bij een enkele sprong is gebleven.


(De skydive van Pim had een hoog wow-gehalte)

Alles extremer

Wat is dat toch met mensen? Dat ze over grenzen willen gaan om het gevoel te hebben dat ze leven. Dat ze de adrenaline door hun lijf willen voelen en daardoor steeds op zoek zijn naar extremere uitdagingen. 

Die vragen vormen de basis onder #adrenalineweek die vandaag van start gaat met de documentaire op NPO 3: Living To The Max. Ons panel heeft zo zijn eigen ideeën over waarom bij jongere generaties alles maar extremer moet.  

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie achter thrillseeking. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent. 

Kijk live naar 3FM

Lees ook