Naar homepage
3FM nieuws

Win tickets voor Eurosonic Noorderslag 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Win tickets voor Eurosonic Noorderslag 2020

Het is alweer bijna zover: Eurosonic Noorderslag 2020! Wil jij erbij zijn op hét festival voor nieuw muzikaal talent? Dat kan! Deze hele week maak je kans op tickets.

Van woensdag 15 januari tot en met zaterdag 19 januari staat Groningen in het teken van muziek. Alle acts op het programma (en dat zijn er veel) komen naar het Noorden van het land om te laten zien wat ze in huis hebben. Dit doen ze voor mensen uit de muziekindustrie, hun fans en misschien ook wel voor jou!

Op Noorderslag staan onder andere Davina Michelle, Roxeanne Hazes, Tabitha en Altin Gün. Ook een aantal 3FM Talents zijn van de partij: Snelle, Áslaug, WIES, Blanks, LO-FI LE-VI en MEROL zullen optreden op het festival.

Op Eurosonic vind je een enorme lading aan Europese artiesten. Denk aan acts als Celeste, Georgia, Squid, Inhaler en onze eigen Naaz, Nona en Duncan Laurence!

Win tickets voor Eurosonic Noorderslag

Wil jij dit niet missen? Doe dan dit: hoor je het ESNS ticketalarm op de radio komende week? Stuur dan snel een app'je via de gratis 3FM App en wie weet heb jij toegang tot ieder optreden op alle vier de dagen. Ook op andere manieren vallen er kaarten te winnen. Vast een tip: houd onze socials goed in de gaten...

Ster advertentie
Ster advertentie