Naar homepage
3FM nieuws

Het Haagse Goldband tijdens 3FM Maand van de Livemuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Haagse Goldband tijdens 3FM Maand van de Livemuziek

3FM organiseert de Maand van de Livemuziek! De afgelopen maanden heeft iedereen livemuziek moeten missen en daarom gaat 3FM in de maand juli alle twaalf provincies langs. In een poppodium bij jou in de buurt worden live optredens georganiseerd.

En één van de laatste acts die op het affiche komt is het Haagse Goldband. De heren zijn al gebombardeerd tot 3FM Talent en hadden de 3FM Megahit óók al te pakken. Ze spelen op 25 juli samen met Indian Askin in Victorie Alkmaar.

HAAGSE STUKADOORS

Als je niet zou weten waar hun bandnaam vandaan komt, lijkt er niks aan de hand te zijn. Tóch blijven de jongens van Goldband dicht bij zichzelf. Als stukadoors in Den Haag werkten ze op dagelijkse basis met het gipsproduct goldband én laat dat nou net de bandnaam zijn, wat toevallig.

Bij zijn of volgen?

Voor deze laatste show van de 3FM Maand van de Livemuziek kun je alleen online kaarten winnen. Houdt dus goed alle socials in de gaten en zorg dat jij erbij bent. Mocht je nou niet in de mogelijkheid zijn, dan kun je de livestream via 3FM.nl/live en via de 3FM Facebook volgen!

Na de tijd komen uiteraard de video's van de shows z.s.m. online via 3FM.nl. Check hieronder al de eerste video's van de afgelopen weekenden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie