Naar homepage
Live Box

RONDÉ speelt hun nieuwe single 'Get To You' live

  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ speelt hun nieuwe single 'Get To You' live

Vanochtend stond RONDÉ in de 3FM Live Box. De band heeft namelijk een nieuwe single uitgebracht: 'Get To You'. Ze kwamen de single live spelen in Sanders Vriendenteam.

Applaus voor rondé

Voordat de band hun nieuwe single laten horen, kletsen ze nog even met Sander over hun sound en hun schrijfproces. Sander heeft ook een overeenkomst ontdekt tussen hun eerdere single 'Run' en de nieuwe single. Ontdek de overeenkomst hier:

OVER 'GET TO YOU'

RONDÉ schrijft alle nummers samen, vertelt zangeres ‎Rikki Borgelt. Ze gaan vaak als band weg naar een huisje in de natuur. Even met z'n allen in dezelfde bubbel muziek schrijven zonder afleiding: "Maar het is vooral heel gezellig om met z'n allen weg te zijn. Het is ook belangrijk voor de bonding dat we veel tijd met elkaar doorbrengen. De goede band die we samen hebben is voor ons heel belangrijk."

'Get To You' is best autobiografisch, vertelt Rikki: "Wanneer je net met iemand aan het daten bent is het best spannend. Het is met die persoon dan heel leuk en spannend, maar stiekem vind je het ook wel fijn om lekker met jezelf en je eigen vrienden te zijn." Over die tweestrijd gaat het nummer dus, maar eigenlijk mag iedereen lekker zelf bepalen waar het voor jou over gaat. "Uiteindelijk wil ik dat iemand naar het liedje luistert en voor zichzelf gewoon lekker kan interpreteren. Dat is het mooie aan de muziek," vertelt Rikki.

Vrolijke sound

'Get To You' klinkt lekker vrolijk en dat is niet per ongeluk, vertelt Rikki: "We hadden heel veel zin om een positieve track te maken, iets wat gewoon lekker voelt. Er is zoveel heftigheid de laatste tijd, dan is het wel lekker om weer iets positiefs eruit te gooien ofzo. Laten wij dan een vrolijk geluid zijn." Wil je weten of dat gelukt is? Bekijk dan het optreden in de 3FM Live Box hieronder!

RONDÉ - 'get to you'

Ster advertentie
Ster advertentie