Naar homepage
3FM nieuws

Drake duikt op bij show van The Weeknd

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake duikt op bij show van The Weeknd

Wij waren eventjes jaloers op de bezoekers van het concert van The Weeknd! Niemand minder dan Drake joinde hem on stage.

Drake duikt op bij show van The Weeknd

Hold on, wait a minute. Gister, woensdag 8 maart, gaf The Weeknd een show in Londen. Leuk. Maar al helemaal als hij landgenoot Drake even op het podium haalt om een paar nummertjes te doen. We hebben beeldmateriaal voor je, waarin Drake ook nog even een shout-out naar The Weeknd doet.

'Energy'

Het nummer waar Drake mee begint is 'Energy'. Het nummer gaat over haters, en wat je met ze moet doen. Fuck hen!

"If you got someone hating on you, tell me what the fuck you want to hear tonight." - Drake

When the weekend brings Drake on ?? buzzinggggggg #drake #theweeknd #soclose #hype

Een bericht gedeeld door C.L.A.R.E ???? (@clare_v0) op 8 Mrt 2017 om 2:46 PST

'Fake Love'

More Life, het album van Drake wat eigenlijk in februari had moeten uitkomen of in maart. We weten het even niet meer. Van dit beruchte album heeft 'ie in ieder geval al een nummertje uitgebracht, 'Fake Love'. Fans van The Weeknd mochten ook genieten van dit nummer tijdens de show. Drake hoeft het eigenlijk niet eens meer zelf te zingen, het publiek neemt het over.

"London, tell me what happens next." - Drake

The drake effect #weeknd

Een bericht dat is gedeeld door @robwayling91 op 8 Mrt 2017 om 2:52 PST

Fake love... again

Het is niet altijd Toronto love geweest tussen Drake en The Weeknd. Drake heeft The Weeknd een beetje het muziekwereldje in geholpen. Na vele samenwerkingen was het dan ook een soort vanzelfsprekend dat The Weeknd zou tekenen bij Drake's platenlabel OVO. Maar niets is minder waar: The Weeknd tekende bij Universal Public.

Drake was daar niet helemaal blij als wij bepaalde lyrics mogen geloven. In het nummer '5 AM In Toronto' rapt Drizzy: "I show love, never get the same out of n*ggas. Guess it's funny how money can make change out of n*ggas."

Om nog iets meer olie op het vuur te gooien tweette Drake ook dingen die heel erg naar The Weeknd gericht leken.

"You won't get away with just a thank you... You owe me a favor." - Drake

Eind goed, al goed

Maar hey, beide rappers ontkennen een echte beef. En daar mogen wij nu dus allemaal van profiteren. Drake en The Weeknd op één podium is waar we meer van nodig hebben! Hopelijk hebben ze nog meer verassingen voor ons in petto.

Ontcijferingen

We proberen dus samen met de rest van de wereld erachter te komen wanneer Drake nou EIN-DE-LIJK More Life dropt. Fans hebben namelijk ontdekt dat Drake zijn bio heeft veranderd. En dat heeft ie natuurlijk gedaan, omdat zijn nieuw album er heel snel aankomt... Toch? Eén ding wat we in ieder geval wel zeker weten, is dat The Weeknd op Drakes nieuwe album staat. Bring it on!

Meer?

>> Wanneer 'More Life' van Drake uitkomt? Wij denken 't te weten!
>> Drake verricht heldendaad
>> The Weeknd veegt in 'Some Way' de vloer aan met Justin Bieber

Ster advertentie
Ster advertentie