Meer NPO
STER Advertentie

Hoe breek je los van het schoonheidsideaal?

Hoe breek je los van het schoonheidsideaal?

Donderdag 27 juni 2019 - 16:46 uur

Bregje vindt het maar tegenstrijdig dat iedereen wil voldoen aan het schoonheidsideaal en dat 'body positivity' tegelijkertijd en trend aan het worden is. Hoe gaat dat samen? En hoe breek je los van het schoonheidsideaal? KNOW SHIT-presentator Cesar Majorana en Bregje gaan op pad...

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer KNOW SHIT? Abonneer je nu!

Cesar Majorana, trendwatcher Renske Mennen en Bregje lopen door de winkelstraat, waar ze wordt geconfronteerd met rondborstige Kim Kardashian-figuren en modellen die eruitzien als kleerhangers. Renske: "Hierdoor krijgen veel mensen het beeld dat dít is waar ze naar moeten streven."

Ook doen ze een fotoshoot met plus-size model Lotte van Eijk, die op Instagram een positief rolmodel wil zijn. "Laat je gewicht, acne, lengte of whatever je niet stoppen van je leven leiden. Dat is letterlijk wat ik wil zeggen met mijn foto's."

Heb je ook een vraag voor KNOW SHIT? Laat het dan weten in de comments op YouTube, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier hieronder in.

 

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook