Naar homepage
3FM nieuws

Foo Fighters zijn 3FM Megahit met een nieuwe single: 'Run'

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters zijn 3FM Megahit met een nieuwe single: 'Run'

In de videoclip staat de band als een stel bejaarden te rocken in de kerk van een verzorgingstehuis. Niemand minder dan Dave Grohl himself regisseerde de video. Deze week is de band 3FM Megahit met deze dikke nieuwe track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negende album

'Run' staat zeer waarschijnlijk op het nieuwe album. Niemand weet precies wanneer deze negende plaat wordt uitgebracht, maar de mannen hebben wel laten weten dat ze dit jaar veel tijd doorbrengen in de studio.

Het vorige album, Sonic Highways, waar ook een complete documentaire bij is gemaakt, dateert alweer uit 2014. De band bracht wel twee EP's uit: Songs From The Laundry Room en Saint Cecilia. Dit jaar staan Foo Fighters op Glastonbury én sluiten ze bij onze zuiderburen Rock Werchter af!

Meer nieuwe muziek

Halverwege mei brachten de mannen naar buiten dat ze nóg een nieuwe track klaar hebben. En, aardig dat ze zijn, lieten ze dat nummer ook alvast aan ons horen. Ze speelden het tijdens een benefietconcert voor het kinderziekenhuis in San Francisco dat kanker wil bestrijden. Het was een akoestisch concert en je kunt hier nog even de beelden checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie