Meer NPO
STER Advertentie

Adele laat weer van zich horen en gaat Saturday Night Live presenteren

Adele laat weer van zich horen en gaat Saturday Night Live presenteren
Getty

Maandag 19 oktober 2020 - 09:45 uur

Sinds het einde van haar tour in 2016 moeten we haar missen: Adele! Af en toe komt er iets voorbij op social media, maar concerten, een album of zichzelf laten zien in de media... Het bleef allemaal stil tot er zondagavond een mystieke Instagram-post voorbij kwam. 

Adele in Saturday Night Live

De zangeres deelde met haar volgers een foto van een prikbord met daarop de termen '24 oktober', 'Adele' en 'H.E.R.' Wat betekent dat? Nou, in de omschrijving vertelt ze meer: "Bloooooody hellllll I’m so excited about this!! And also absolutely terrified! My first ever hosting gig and for SNL of all things!!!!" Ze gaat zaterdag Saturday Night Live presenteren en is razend enthousiast. 

Eindelijk weer wat Adele op jouw televisie. Twaalf jaar terug was ze ook te zien bij Saturday Night Live en dat betekende toen haar grote doorbraak in de Verenigde Staten. Die beelden kan je hier terugkijken. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar nieuwe muziek dan?

Haar laatste album was '25' uit 2015. Betekent dit optreden in SNL nu ook dat er nieuwe muziek gaat komen? Helaas is dat nog niet bekend, op de geruchten rondom nieuwe muziek reageerde Adele in augustus nog tegenover een fan: "I honestly have no idea." Nog even geduld dus...

Kijk live naar 3FM

Lees ook