Meer NPO
STER Advertentie

Welcome To The Village laat festival bij jou thuis doorgaan

Welcome To The Village laat festival bij jou thuis doorgaan
Hans Jellema

Vrijdag 19 juni 2020 - 16:01 uur

Helaas geen fysiek Welcome To The Village zoals je het kent dit jaar, maar stilzitten doen ze óók niet. In plaats daarvan verplaatst het festival zich naar de radio met Village FM.

Radio verbindt

Op 18 juli kun je genieten van live radio met muziek van over de hele wereld. Ook al zit je thuis, is het plan om tóch iedereen te verbinden. Sjoerd Bootsma, artistiek leider van het festival, weet het: "Radio als medium verbindt al tientallen jaren. Het heeft iets magisch, radio spreekt tot de verbeelding." Ook zullen ze hele dag de helden van Welcome To The Village in het zonnetje zetten. Wie dat zijn? Bijvoorbeeld alle vrijwilligers en medewerkers van het festival maar natuurlijk ook jullie, de bezoekers.

Het festival in huis

Naast een hele dag live radio met mooie verhalen en lekkere muziek bieden ze ook picknickboxen aan. In deze box zit alles wat je normaal op het festivalterrein tegenkomt. Lekkere hapjes bijvoorbeeld maar ook leuke festival aankleding. De opbrengsten van deze boxen gaan naar locale ondernemers om hen te steunen. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook