Meer NPO
STER Advertentie

'Level Of Concern' van Twenty One Pilots is 3FM megahit!

'Level Of Concern' van Twenty One Pilots is 3FM megahit!

Vrijdag 24 april 2020 - 08:30 uur

Twenty One Pilots schreef binnen een week een nieuw nummer over het coronavirus. Deze week hoor je 'Level Of Concern' extra vaak op je radio!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

'Level Of Concern' is een pop-rock nummer geschreven tijdens de coronacrisis. Het zal je dan ook niet verbazen dat het nummer over de coronapandemie gaat. Het nummer moedigt hoop in moeilijke tijden aan. Tyler, de zanger van Twenty One Pilots: "Level Of Concern is een nummer wat ik schreef, en voelde alsof het zo snel mogelijk uitgebracht moest worden. Binnen een paar dagen was het nummer af." Ook is dit het eerste nummer dat hij met behulp van een elektrische gitaar heeft geschreven. 

Muziekvideo in quarantaine

Tyler zelf beschrijft het nummer als simpel maar hoopvol. Naast het nummer zelf maakte ze ook een muziekvideo waarin ze laten zien hoe ze in quarantaine zitten. Tyler zit in quarantaine met zijn vrouw en pasgeboren dochter, en Josh samen met zijn vriendin Debby Ryan. De opbrengst van het nummer wordt gedoneerd aan Global Relief Fund For Live Music Crews. "With concerts on pause at the moment, crew members who are the backbone of live music are out of work. that's why we're dedicating a portion of proceeds from this song to livenation's crew" 

MEER MUZIEK? 

Krijg jij geen genoeg van alle muziek op 3FM? Abonneer je dan op de 3FM 'Laat Je Horen' afspeellijst op Spotify!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook