Meer NPO
STER Advertentie

3FM opent Club Quarantaine: dans mee met dj's Yoeri, Joost en Andres

3FM opent Club Quarantaine: dans mee met dj's Yoeri, Joost en Andres

Vrijdag 27 maart 2020 - 15:00 uur

3FM opent Club Quarantaine en jij kunt live meedansen! Zaterdagnacht van 00:00 tot 06:00 hoor je verschillende dj-sets achter elkaar op 3FM. Meekijken? Dat kan via 3FM.nl/live.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij jou thuis

Door alle maatregelen rondom COVID-19 zijn tot en met 1 juni alle grote evenementen afgelast. Dat betekent dat je voorlopig geen liveshows hebt en niet meer op stap kunt gaan. Maar 3FM-dj's Yoeri, Andres en Joost (uiteraard met 1,5 meter afstand ;-)) gaan proberen dat leed een klein beetje te verzachten. 

Trek je beste dance-outfit aan en versier je kamer, want zaterdagnacht hoor je de vetste dj-sets achter elkaar met onder andere Mike Mago en The Policy!

De volledige line-up:

Club mee vanuit je eigen huis!

Meefeesten? Check hier de Zoom-link. Daar kun je inloggen met de code (882438) om zo samen deze nacht te beleven. Maken we er de grootste online-dance party van? Heb je geen zin om je huiskamer te versieren, download dan deze afbeelding en stel 'm in als achtergrond tijdens het feest.

>> Zin om eerder op de avond al te feesten? Tune dan zaterdag om 22:00 uur in op de 3FM Youtube livestream, want daar geeft Sander weer een online huisfeestje!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM