Meer NPO
STER Advertentie

3FM EHBQ: Eerste Hulp Bij Quarantaine met Yoeri Leeflang

3FM EHBQ: Eerste Hulp Bij Quarantaine met Yoeri Leeflang

Dinsdag 31 maart 2020 - 13:04 uur

Okay, ondertussen zit je al een week in 'sociale isolatie....' Begin je je al een beetje te vervelen? Komen de muren op je af? Heb je alle puzzels ooit al gemaakt? Dan hebben wij iets tofs voor je: Eerste Hulp Bij Quarantaine (EHBQ). Dinsdagavond krijg je een meditatiesessie door middel van DeepRelax van 3FM-dj Yoeri Leeflang. 

NPO radiozenders 3FM, FunX en KX Radio slaan de komende tijd de handen ineen om een bore-out tegen te gaan bij jongeren die thuis zitten vanwege het Corona virus. De dj’s verlenen Eerste Hulp Bij Quarantaine en luisteraars kunnen zelf ook tips aandragen.

Om 19:00 uur sharp op Instagram

Elke avond gaat een van onze dj's live op de 3FM Insta om jou te vermaken met een toffe activiteit zoals college geven over een artiest, samen sporten, gamen maar ook koken! Dit is het spoorboekje voor de komende tijd tot nu toe:

Wat gaan we doen?

Het is tijd voor een beetje ontspanning. Na een hele dag thuiswerken, koken, opruimen of op de bank liggen zorgen wij ervoor dat je weer helemaal zen wordt. Ga maar vast klaarzitten, adem goed in en uit want vanavond staat er een live meditatie sessie met DeepRelax op het programma! We zien je om 19:00 op de 3FM Instagram! 

Heb jij een goed idee voor EHBQ? Let us know

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM