Meer NPO
STER Advertentie

Deal wiv it: Mura Masa doet toch wat hij zelf wil

Deal wiv it: Mura Masa doet toch wat hij zelf wil
Ben Houdijk

Zondag 1 maart 2020 - 17:21 uur

Zijn artiestennaam komt van de Japanse zwaardsmid Muramasa Sengo. En vanavond snijdt het mes aan twee kanten, want met twee (compleet anders klinkende) albums op zak lijkt de producer die twee werelden prima te combineren. 

In 2017 stond Alex Crossan nog alleen op het podium van een uitverkocht TivoliVredenburg. Nu staat hij samen mét band in redelijk gevulde AFAS Live. De donkere setting waaruit de multi-intstrumentalist in z'n eentje het podium komt oplopen werkt goed. Maar na die rustige opening is het tijd voor de grotere tracks. Met o.a. de samenwerking met slowthai. De ex-3FM Megahit 'Deal Wil It'. 

Deal wiv it

Deze 23-jarige kan heel veel en wil dat ook allemaal laten zien in Amsterdam. Toch zijn de hardere punk-stukken in de set vanavond de lekkerste momenten. Zijn sound is aan het veranderen en daar is hij ook naar op zoek. Mura Masa lijkt niet iemand die zich heel veel aantrekt wat anderen ervan vinden. Hij doet toch wat hij zelf wil. 

Zowel tracks van het eerste als tweede album komen langs. Logischerwijs zijn de artiesten waarmee hij zijn grootste hits maakte er niet bij vanavond. Dat word goed opgevangen door de rest van de band en zangeressen. Deze zomer heb je weer de mogelijkheid de Engelsman live te zien. Best Kept Secret Festival voegde hem afgelopen week toe aan de line-up! 

Je checkt alle foto's hier! Alle beelden door Ben Houdijk.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Live List

Wil je weten welke artiesten je dit jaar écht moet checken? Bekijk dan even de 3FM Live List 2020. Dan kun je over tien jaar zeggen dat je er 'écht bij was'. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook