Meer NPO
STER Advertentie

Voel jij je wel écht vrij? Laat het ons weten!

Voel jij je wel écht vrij? Laat het ons weten!

Donderdag 27 februari 2020 - 15:38 uur

Nederland viert dit jaar 75 jaar vrijheid, dat is iets om stil bij te staan. Daarom behandelen we dit onderwerp in de 3FM Special van vrijdag 28 februari tussen 22:00 en 00:00 uur. Maar daar hebben we jouw input bij nodig!

Er is sinds 75 jaar geen oorlog meer geweest in Nederland. Maar hoe zit het met het gevoel van vrijheid? Durf je bijvoorbeeld mening en seksualiteit te uiten? Je eigen godsdienst te kiezen én je eigen toekomst te bepalen? Dat is wat wij onderzoeken met de onderstaande anonieme vragenlijst bestaande uit een paar vragen. 

Vul hem in en luister vrijdag tussen 22:00 en 00:00 uur naar de 3FM Special over 75 jaar vrijheid. We behandelen de uitkomst én vragen die binnenkomen via onderstaand formulier of onze Instagram Story. Alvast bedankt voor het invullen!

Meer 75 jaar vrijheid

Op maandag 4 mei herdenken we alle oorlogsslachtoffers en op dinsdag 5 mei vieren we onze vrijheid. 3FM doet ook dit jaar weer verslag van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid. Om dat extra kracht bij te zetten zijn er dit jaar geen drie, maar vier Ambassadeurs van de Vrijheid! Sander Hoogendoorn maakte in de ochtendshow bekend dat Snelle, Roxeanne Hazes, Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve dit jaar van Bevrijdingsfestival naar Bevrijdingsfestival vliegen om de vrijheid te vieren.

Vorig jaar namen wij al o.a. met Snelle een vrijheidssessie op in Slot Zeist. Die prachtige sessie kun je hieronder nog een keer bekijken.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook