Meer NPO
STER Advertentie

Just 'Deal Wiv It' van Mura Masa ft. Slowthai

Just 'Deal Wiv It' van Mura Masa ft. Slowthai

Zondag 1 december 2019 - 10:00 uur

Vanaf deze week ga je 'Deal Wiv It' van Mura Masa en Slowthai horen op 3FM! De samenwerking zorgde voor een nummer met een energieke vibe en een boodschap over het leven.

Deal with it

Het lied schetst een beeld van irritante dingen in het leven. Er gebeuren zaken die kut zijn, maar die gaan toch niet veranderen. Dus: deal with it. De boodschap van de track is dat mensen gewoon niet zo moeten zeuren, maar moeten dealen met wat het leven je geeft. “And this life don’t ever fucking change” Het leven is nou eenmaal niet altijd leuk.

Elke keer dat je gaat zitten zeuren over wat je vervelend vindt, verspil je je tijd. “Every second you waste is a second closer to the pearly gates.” Slowthai rapt ook over dat mensen hem lekker zijn eigen keuzes moeten laten maken, want het is tenslotte zijn leven. Zijn vrienden die niet zijn vrienden zijn zeggen in het nummer: “You’ve changed.” Well, “Fucking deal wiv it.”

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Energie

Deal Wiv It is een Britse upbeat song, waarin Slowthai rapt en Mura Masa zorgt voor de beats en sounds. Het heeft een geïrriteerde, maar toch energieke toon. Hierdoor wordt de -nogal directe- boodschap toch in een positief jasje gestoken. Het lied heeft een sterke bas en drums met later elektrische gitaar erdoorheen.

Mura Musa’s volledige album R.Y.C. (Raw Youth Collage) komt uit op 17 januari 2020 en belooft nog veel meer samenwerkingen.

3FM now playing

Luister nu 'Deal Wiv It' in de Now Playing playlist!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM