Meer NPO
STER Advertentie

Kendrick Lamar is de eerste headliner voor WOO HAH! 2020

Kendrick Lamar is de eerste headliner voor WOO HAH! 2020
Getty Images

Woensdag 27 november 2019 - 12:44 uur

De gesprekken waren al gaande vóór de editie van 2019, maar het is de organisatie eindelijk gelukt: Kendrick Lamar is gestrikt als eerste headliner van WOO HAH! 2020.

WOO HAH! wil doorgroeien

Met zo'n grote naam als headliner doet het festival precies wat het al jaren uitspreekt: doorgroeien naar een festival waar standaard de grote sterren van deze aardkloot staan. Hiphop-legende J. Cole stond in 2018 als headliner op het podium in Hilvarenbeek, waarmee het festival de koers goed uitgezet heeft. Het is nog niet bekend op welke dag Kendrick Lamar afsluit. Ook de twee andere headliners moeten nog bekendgemaakt worden.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog veel meer namen...

Naast de headliner zijn er ook andere namen bekendgemaakt voor het festival dat op 10, 11, 12 juli 2020 gehouden wordt. Onder andere ex-3FM Talent RIMON, de Amsterdamse Gotu Jim en de Belgische Zwangere Guy komen langs. Laatstgenoemde deed trouwens op Lowlands in de 3FM Hangout een livesessie.

Naast deze drie komen ook A$AP Ferg, Aitch, Ashafar, CHO, DaBaby, EARTHGANG, Lil Keed, Lil Tecca, Mensa, Santi, Ski Mask The Slump God en Tiffany Calver langs. De ticketverkoop begint op 7 december om 10:00. Voor meer informatie check je woohahfestival.com

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM