Meer NPO
STER Advertentie

Podcast: After Expeditie Robinson met 3FM-dj's Eva en Frank

Podcast: After Expeditie Robinson met 3FM-dj's Eva en Frank

Woensdag 9 oktober 2019 - 19:01 uur

Iedere maandag om 17:00 uur nemen 3FM-dj’s en kandidaten Eva Koreman en Frank van der Lende de laatste aflevering van Expeditie Robinson met je door in After Expeditie Robinson én de Expeditie Podcast. Dit jaar zitten de twee dj’s samen op het eiland in de Filipijnen en proberen ze te overleven door proeven te winnen en de eilandraad door te komen. Hoe ver denk jij dat ze ’t gaan redden?

AFLEVERING 6

Frank is weer terug van vakantie dus in deze podcast bespreken Eva en Frank weer samen de laatste aflevering van Expeditie Robinson. Tijd voor nieuwe inside information!

Zo vertelt Frank dat het misschien niet zo handig was om zijn vriendin twee weken voor Expeditie Robinson ten huwelijk te vragen en dat hij eventjes klaar met alles was: "What the fuck doe ik hier?!" Verder vertellen ze over de mango's die ze nog niet mochten eten, over de slimme zet van Mariana en over hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens Expeditie Robinson. En natuurlijk hebben ze het ook nog even over Rijk en hoe hij alleen op Duivelseiland zit: "heartbreaking". 

Elke podcast duurt tussen de 15 en 30 minuten en is dus perfect voor onderweg of dat ene irritante schoonmaakklusje.

Beluister alle edities van de de Expeditie Podcast hier!

AFLEVERING 4

Frank is twee weekjes op vakantie dus nodigt Eva andere kampgenoten uit. Deze week hoor je Eva en Shary-An: het is lachen, gieren en brullen in de nieuwe aflevering van Expeditie Podcast en er wordt van alles besproken wat je niet op televisie ziet. 

Ze vertellen je hoe het nu écht is om op dat eiland te zitten. Zo bespreken ze onder andere complotten, bondjes en de actie van Fien:  "Ik ben wel heel erg benieuwd tegen wie die nou kutwijf zei." Ook vertellen ze hoe het is om jezelf terug te zien op tv, hoe je lijf reageert op zo'n intensieve ervaring en weten ze het geheimpje die ze samen hadden niet te bewaren... 

Meer After Expeditie Robinson?

In de playlist hieronder vind je alle afleveringen terug!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM