Meer NPO
STER Advertentie

Alle speelrondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel Dj Editie' vind je hier

Alle speelrondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel Dj Editie' vind je hier

Maandag 23 september 2019 - 12:21 uur

Welke 3FM-dj weet het meest over zijn of haar favoriete artiest en gaat er straks vandoor met de Gouden Maatbeker? Vanaf 2 september speelt Jorien iedere dag het Op Maat Gemaakte Spel - de DJ Editie op 3FM! 

Check het speelschema hier!

Op Maat Gemaakte Spel

In de dj-editie van het Op Maat Gemaakte Spel krijgen alle 3FM-dj’s een intro, een songtekst en een outro te horen van hun zelfgekozen, favoriete artiest. Zo zet Herman in met Queens of the Stone Age, gokt Olivier op The 1975 en speelt Sander met Sum 41.

Weten zij het intro, de songtekst en het outro van hun favoriete artiest te raden, dan kwalificeren zij zich voor de grote finale op vrijdag 4 oktober. Dan komt het erop aan! Wie komt alle rondes glansrijk door en wint straks (naast eeuwige roem) de Gouden Maatbeker? Je hoort het vanaf 2 september iedere doordeweekse dag om 11:15 uur bij Jorien op 3FM. 

Ronde 13 - Sagid Carter met Beyoncé

Het is de allerlaatste week van het 'Op Maat Gemaakte Spel' en Sagid speelt mee met haar all time favorite artiest Beyoncé. "Ik denk dat ik over haar wel het meeste weet," vertelt ze en daarom heeft ze als tactiek om juist níet veel te oefenen. Zou deze tactiek haar naar de weekfinale brengen? 

Weekfinale 3 - Rob van de Radio

Rob heeft het spel met André van Duin gerockt en is de enige finalist van de week. André van Duin lag in zijn straatje, maar dit keer weet 'ie niet wat hem te wachten staat. Zoals hij zelf zegt: "Ik houd van muziek, maar kan het altijd maar slecht herkennen. Zéker zo via de telefoon". Weet Rob een plekje te bemachtigen bij Mark en Olivier in de halve finale?

Ronde 12 - Wijnand Speelman met John Mayer

In de laatste ronde voor weekfinale 3 speelt Wijnand het 'Op Maat Gemaakte Spel' en dit doet hij met zijn favoriete artiest John Mayer. Om de spanning onder controle te krijgen heeft hij van alles gedaan om helemaal zen te worden en om zich nóg beter voor te bereiden had hij John Mayer op shuffle staan. Aan de voorbereidingen kan het in ieder geval niet liggen!

Ronde 11 - Frank van der Lende met The Beatles

Frank speelt het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien en test daarbij zijn kennis over de liedjes van The Beatles. Wanneer Jorien aan Frank vraagt met welke artiest hij mee wil spelen denkt hij: "Ah joh, doe The Beatles maar!", maar of dit nu een verstandige keuze is geweest? "Dit is het aller domste wat ik heb kunnen doen". 

Ronde 10 - Rob Janssen met André van Duin

Het is alweer ronde 10 van het Op Maat Gemaakte Spel bij Jorien en in deze ronde is het de beurt aan Rob met zijn grote inspiratiebron: André van Duin. André is dé jeugdheld van Rob en dat is 'ie eigenlijk nog steeds wel vertelt hij. Hij heeft al geoefend op de radio en oefening baart kunst zeggen ze wel eens. Zullen zijn voorbereidingen hem helpen om als eerste een plekje in weekfinale 3 te bemachtigen?

Ronde 9 - Lieke de Kok met Greta van Fleet

Deze keer in 'Het Op Maat Gemaakte Spel': Lieke, all the way from Londen. Ze is groot fan, maar heeft er toch niet heel veel vertrouwen in. "Mijn hersenen gaan in een soort freeze als er druk op komt", vertelt ze. Tijdens het spel maakt Lieke het zó spannend dat zelfs Jorien er zweethanden van krijgt...

Weekfinale 2 - Eva vs Mark

Eva en Mark strijden tegen elkaar om steeds een stapje dichter bij de felbegeerde Gouden Maatbeker te komen. Net als Eva voelt Mark ook wel enige spanning: "Ik voel me een beetje als Nederland in de groepsfase". Wie van deze 3FM-dj's weet een plekje te bemachtigen voor de halve finale?

Ronde 8 - Vera Siemons met Balthazar 

“Als ik deze band live zie weet ik alles wel mee te zingen, dus ik dacht ik ga voor Balthazar om het mezelf makkelijk te maken”. Tijdens de voorbereidingen begon de twijfel toch wel toe te slaan... Hoe brengt "Verwarde Vera" het ervan af? 

Ronde 7 - Mark van der Molen met The Offspring

Mark zet zijn auto speciaal stil bij een tankstation voor alweer de zevende ronde van het 'Op Maat Gemaakte Spel'. Hij is gespannen, maar vastberaden om de weekfinale - op een eerlijke manier - te halen. Is Mark echt zo fan van The Offspring als dat hij zegt?

  

Ronde 6 - Joram Kaat met Twenty One Pilots

Joram drijft inmiddels al 18 uur (van de 24) op een vlot als Jorien hem belt voor het 'Op Maat Gemaakte Spel'. Weet hij zijn hoofd boven water te houden tijdens het spel?

Ronde 5 - Eva Koreman met TLC

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: vandaag begint een nieuwe week met nieuwe rondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien. Eva is de eerste kandidaat van week 2 en hoewel ze aangeeft dat ze helemaal scherp is, vindt ze het best wel spannend... Haalt Eva de tweede weekfinale?

 

Weekfinale 1 - Kaj vs Olivier

De eerste weekfinale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' is gespeeld, en zoals ze weleens zeggen: zonder strijd geen overwinning. Nou, die strijd is er zeker: 'Jezus!', 'man man man', 'kut Olivier!'. Wie gaat er naar de halve finale?!

Ronde 4 - Kevin van Arnhem met Yungblud 

In de laatste ronde voor de weekfinale speelt Kevin het Op Maat Gemaakte Spel bij Jorien. Ondanks dat hij Yungblud al jaren volgt schat hij zijn kansen niet heel groot in...  Weet Kevin een intro, songtekst en outro over zijn favoriete artiest te beantwoorden?

Ronde 3 - Olivier Bakker met The 1975

Olivier is kandidaat nummer 3 van het Op Maat Gemaakte Spel en moet 3 vragen over The 1975 goed weten te beantwoorden om de weekfinale te bereiken. Hoe het met de zenuwen ging?: "Ik ben echt doodsbang, Jorien". Weet Olivier zijn zenuwen in bedwang te houden?

Ronde 2 - Kaj van der Ree met Linkin Park

Kaj van der Ree over Linkin Park: hij weet er alles van maar is slecht met namen... Zal het hem lukken om als eerste een plekje in de finale te bemachtigen?

Ronde 1 - Herman met Queens Of The Stone Age

De eerste dj die speelt is Herman Hofman. Hij claimt álles te weten over één van zijn meest favoriete bands Queens Of The Stone Age. Maar dan echt álles. Ouch...

 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM