Meer NPO
STER Advertentie

De zondag van WOO HAH! in beeld

De zondag van WOO HAH! in beeld

Zondag 14 juli 2019 - 19:17 uur

De zondag van WOO HAH! ziet er nog behoorlijk fris uit, de mensen hebben er nog zin in en zien er nog steeds on point uit op het gebied van fashion. Vandaag op het programma een mix van nieuwkomers én steady acts. Verwacht Travis Scott, BROCKHAMPTON, Skepta, Gotu Jim, Snelle en Winne. 

Snelle en de eerste moshpit

De eerste moshpit is een feit bij de eerste show van de dag: 3FM Talent Snelle in de Desert Stage. Iedereen zingt alles woord voor woord mee. Het publiek moet even loskomen, maar na twee nummers is de eerste mosphit een feit. "'Plankgas' is platina gegaan, door fucking jullie! Dankjulliewel!". 3FM ging trouwens met Snelle mee naar Paaspop, zie hierrrr hoe dat ging!

Ecktuh Winne 

Winne geeft aan een lastige tijd achter de rug te hebben. Tijdens de jaarwisseling kwam vriend en mede-muzikant Feis om het leven. Sommigen in de zaal beginnen al hartjes te vormen met hun handen voordat hij begint te vertellen: "Ik heb een lastige tijd achter de rug. Jullie weten waarom. Feis was als een broer voor me. Op donkere dagen kan ik aan dit soort momenten denken, dat sleept me er doorheen. Jullie zijn goud!" 

Skepta

De UK grime van Skepta valt goed op WOO HAH!. Het veld voor de engelse rapper staat ramvol. 

GOTU JIM

Gotu Jim, één voor de toekomst. Z'n show in de Lil Cube was zo druk dat zelfs de fotograaf last had binnen te komen...

BROCKHAMPTON

TRAVIS SCOTT

Fashion op WH19

Opvallend genoeg is na bijna 3 dagen festival nog nergens echt te zien dat het de laatste dag is. Bezoekers én artiesten lopen er nog steeds helemaal on point rond wat betreft fashion. Hoe doen ze het?!

WOO HAH!

VOLG ONS VIA IG STORIES

Heb jij ons gevolgd op WOO HAH!? Hierbij onze recap van de zondag! 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM