Meer NPO
STER Advertentie

Een uur lang nieuwe Ed Sheeran muziek op 3FM inclusief commentaar

Een uur lang nieuwe Ed Sheeran muziek op 3FM inclusief commentaar
Nathan Reinds

Donderdag 11 juli 2019 - 15:38 uur

Wat is er nog beter dan een nieuw album van Ed Sheeran? Dat je 'm vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:00 een uur lang op 3FM hoort inclusief commentaar van de singer-songwriter zelf. 3FM-dj Jorien duikt samen met jou en Ed vol in zijn nieuwe plaat No. 6 Collaborations.

Nieuw album Ed Sheeran

Je kent misschien al een paar tracks van het bijzondere album No. 6 Collaborations die in de afgelopen weken al gereleased zijn. Bijzonder zeg je? Ja, want het is niet zomaar een nieuw Ed Sheeran album... Voor deze plaat sloeg de zanger zijn handen ineen met de groten der aarde.

Zoals de titel al verklapt staat de plaat bomvol vette samenwerkingen. 'BLOW' met Bruno Mars, 'I Don't Care' met Justin Bieber en 'Beautiful People' met Khalid. Die waren al uit, maar wat er morgen nog bijkomt: een samenwerking met Cardi B en Camila Cabello, maar ook 50 Cent, Eminem, Skrillex en Travis Scott. Hallo zeg...

Ed Sheeran op 3FM

Dus wil je niks misschien van dit historische muziekmoment? Zet 3FM dan tussen 10:00 en 11:00 uur aan en dompel je onder in het nieuwe album van Ed Sheeran!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook