Meer NPO
STER Advertentie

Live bij 3FM: SONS met hun gloednieuwe single 'Waiting On My Own'

Live bij 3FM: SONS met hun gloednieuwe single 'Waiting On My Own'

Woensdag 10 juli 2019 - 14:56 uur

Ze hebben een geweldige show weggegeven op Down The Rabbit Hole en Nederland kon nóg een keer van ze genieten in de 3FM studio: SONS! Deze vier mannen smeten in 2016 hun ruige gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar, met de band SONS als resultaat. 

Melsele: waar het allemaal begon

Het Belgische kompanenkwartet bestaat uit Robin (gitaar en stem), Jens (bas en stem), Arno (gitaar) en Thomas (drum). Ze zaten allemaal bij elkaar op school, maar kwamen elkaar in hun mid-20’s weer tegen op een plaatselijke punrock show in hun hometown Melsele. Vanaf daar – en vanuit hun liefde voor raggend psychedelisch gitaarwerk – is het allemaal begonnen. 

Winnaars

Op een gegeven moment heeft SONS besloten zich op te geven voor de Nieuwe Lichting 2018; een muziekwedstrijd waar Studio Brussel op zoek gaat naar nieuw muzikaal talent. Hun eerste nummer 'Ricochet' - een reflectie op de eeuwig piekerende vrijgezel – werd ingezonden en overtuigde de vakjury én het grote publiek! Zo werden deze mannen (mede) gekozen tot winnaars van de talent show, uit honderden andere bands die zich hadden ingeschreven. En dat is heel terecht, want deze psychedelische garagepunk is helemaal te gek!

Ze spelen hun allernieuwste nummer live in de studio: SONS met 'Waiting On My Own'.

SONS LIVE

Kijk live naar 3FM

Lees ook