Meer NPO
STER Advertentie

Laidback Luke houdt ALTIJD één vaste tijdzone aan

Laidback Luke houdt ALTIJD één vaste tijdzone aan

Dinsdag 2 juli 2019 - 08:33 uur

"Beginnende dj's houden de whatever tijd aan, maar dat breekt je op een gegeven moment op" zegt Laidback Luke tijdens zijn bezoek aan de 3FM studio. Maar hoe doet hij dat dan?

Voor heel Nederland was het 07:50, maar op het moment dat Laidback Luke met 3FM-dj Sander Hoogendoorn aan het kletsen was, was het voor hem 01:50 's nachts. De dj houdt één vaste tijdzone vast: de New York tijdzone. Luke woont in de city that never sleeps en daarom doet hij het soms ook niet! 

Volhouden

"Ik heb dus tegen mijn zoons die hier in Nederland wonen uit moeten leggen dat ik geen luilak ben." Uit een jetlag komen duurt bij de dj een dag of twee, maar die tijd heeft hij niet. Morgen staat hij bijvoorbeeld weer in Amerika te draaien. Naast het vasthouden aan één vaste tijdzone is Luke ook bedreven in Kung Fu. Dit helpt hem mindful te blijven. "Sowieso houdt het je met beide benen op de grond, het is heel goed tegen stress." Het volgens Luke houdt het hem staande in die gekke dj-wereld. 

Kijk het interview met Laidback Luke hier terug:

10-minuten-mix door Laidback Luke

Laidback Luke was natuurlijk niet zomaar in de 3FM studio. Hij deed live de 10-minuten-mix in de 3FM Live Box. Die lekkere set kijk en luister je hieronder terug. 

Meer 10-minuten-mixen beluisteren? Dat kan hier:

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM