Meer NPO
STER Advertentie

Dit was Pinkpop 2019

Dit was Pinkpop 2019

Dinsdag 11 juni 2019 - 07:14 uur

It's a wrap! Gisteravond sloot Fleetwood Mac de jubileumeditie van Pinkpop af en dat betekent dat we kunnen gaan terugblikken. Het weer was een stuk beter dan voorspeld, de muziek was top en nog nooit ging Pinkpop zo lang door als dit jaar. Dat en nog veel meer hoogtepunten check je hieronder!

Live vanaf het veld

De gezelligheid is natuurlijk op het terrein te vinden en dus kwamen we naar je toe! Tijdens de radioshow liepen de dj's over het veld. Dit zijn natuurlijk gewoon te volgen via 3FM, maar ook via de visual radio! En als we het hebben over het hele terrein, dan hebben we het ook écht over het hele terrein.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Sessies

Pinkpop is het allergrootste festival van Nederland en dat maakt het soms lastig om zo dicht mogelijk bij jouw favoriete artiest te komen. Gelukkig maakte 3FM dat net even wat makkelijker met intieme sessies in de 3FM Speeltuin, zoals die van Bastille, check alle sessies hier

Pinkpop is pop op Pinksteren

Leuk en aardig allemaal, maar wat is Pinksteren ook alweer? Wij moesten ons geheugen ook nog even opfrissen en vroegen de bezoekers van Pinkpop om wat opheldering...

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop 2020

Hoewel Pinkpop nog in volle gang was, zaten wij met ons hoofd al een beetje bij de editie van volgend jaar en stuurden we alvast één gelukkige stemmer van de Festival Top 999 naar Pinkpop 2020. 

 

Pinkpop-pop

Ben jij de afgelopen vijf jaar op Pinkpop geweest? Dan heb je haar gegarandeerd een keer gezien: de roze Pinkpop-pop op een stokje! Tikkie gothic, maar even iconisch als altijd. Wie zet haar op die stok en draagt haar al jaren mee? Je ontdekt het hier!

Foto's, Foto's, Foto's  

 

 

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook