Meer NPO
STER Advertentie

Marco Borsato staat vanavond op Pinkpop

Marco Borsato staat vanavond op Pinkpop
ANP

Zondag 9 juni 2019 - 15:12 uur

De geruchten gingen al langer, maar nu is het ook bevestigd door the man himself: niemand minder dan Marco Borsato beklimt vanavond het podium in Landgraaf! De zanger is één van de (vele) gasten tijdens de show van Armin van Buuren die vanavond de mainstage afsluit. 

Voor het speciale optreden dat Armin van Buuren vanavond geeft, neemt hij een hele rits met gastartiesten mee. Zo werd eerder al bekend dat Van Halen-zanger David Lee Roth en Bonnie McKee van het nummer 'Lonely For You' en Sam Martin van het nummer 'Wild Wild Son' zullen afreizen naar Landgraaf. Hoewel Pinkpop dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, is het pas de eerste keer dat Marco Borsato het podium in Landgraaf bestijgt. 

Van Rotterdam naar Landgraaf

Borsato draait waarschijnlijk zijn hand niet om voor de Pinkpop-massa, want vorige week stond de zanger nog vijf(!) keer in een uitverkochte Kuip in Rotterdam. Tijdens die concerten was Armin van Buuren te gast met Davina Michelle. Samen hebben ze het nummer 'Hoe Het Danst' gemaakt en die gaan ze vanavond ook ten gehore brengen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 Niks missen van Pinkpop?

Trek die roze hoedjes maar weer uit de kast of sit back and relax, want ook dit jaar doet 3FM weer verslag vanaf het festival. Kijk hier wanneer we radio maken vanuit Landgraaf en volg ons op socials voor de mooiste foto's en toffe interviews!

3FM Festival Top 999

Is Armin van Buuren jouw favoriete festivalartiest? Stem hem die 3FM Festival Top 999 in! Stemmen kan hier, tot 23 augustus. 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM