3FM nieuws

Pokémon Sleep: de ultieme game voor luilakken

  1. Nieuwschevron right
  2. Pokémon Sleep: de ultieme game voor luilakken

Fan van Snorlax' lifestyle? Dan heb je geluk! Nintendo komt na Pokémon GO met twee nieuwe games voor je smartphone en voor één van deze hoef je alleen maar goed te slapen. Score!

Pokémon Sleep

Pokémon trainen was nog nooit zo makkelijk. Gewoon een beetje slapen en de volgende dag heb je een Pokédex vol met getrainde en misschien zelfs geëvolueerde vrienden. Waarom? Met Pokémon Sleep hoopt Nintendo hetzelfde te bereiken als met Pokémon GO: je gezondheid verbeteren met een leuke game.

Er is nog niet veel over bekend, maar voor de game heb je wel een nieuwe gadget nodig, namelijk een Pokémon GO Plus+. Dit armbandje kun je overdag gebruiken om Pokémon te vangen en 's avonds leg je hem naast je kussen. Hij meet dan je slaapgedrag en stuurt dit naar je telefoon. Hoe beter je slaapt, hoe getrainder je Pokémon zijn in de ochtend. Je moet alleen nog wel even slapen, ha-ha, want de game komt pas in 2020 uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pokémon Masters

Minder lui en eerder toe aan een nieuwe game? Dan heeft Nintendo ook nog Pokémon Masters voor je! Dit spel komt eind dit jaar uit én belooft een reis naar het verleden te worden. Je neemt het in Pokémon Masters op tegen de gymleiders die je in de loop der jaren waarschijnlijk al tig keer verslagen hebt. Maarja... onkruid vergaat niet, dus herrijst Nintendo hun Pokémon weer uit de dood. Dan kun je ze nog even één keer finaal inmaken!

Ster advertentie
Ster advertentie