Meer NPO
STER Advertentie

Droomduo: Ed Sheeran en Bruno Mars maken samen een nieuwe track

Droomduo: Ed Sheeran en Bruno Mars maken samen een nieuwe track

Dinsdag 28 mei 2019 - 20:23 uur

Het nieuws rondom de nieuwe EP van Ed Sheeran wordt alleen maar beter en beter. Vandaag maakte de zanger bekend dat hij ook een samenwerking aangaat met niemand minder dan Bruno Mars! Niet lang geleden bracht hij ook al tracks uit met Justin Bieber en Chance The Rapper: we can't wait for more!

Tijdens een interview op zijn YouTube-kanaal onthult de zanger het nieuws: "Dit hele project startte eigenlijk maar met één idee. Ken je 'Lady Marmalade' (de samenwerkingstrack van Christina Aguilera, Lil'Kim, Mya en P!nk red.) nog? Dat wilde ik ook en ik had zoiets van: hoe vet zou het zijn om een track met Bruno en Bieber te maken. De eerste persoon die ik belde was Bruno en hij zei gelijk ja!" Met wie de roodharige zanger nog meer allemaal een nummer heeft opgenomen houdt hij nog even voor zichzelf, maar wordt ongetwijfeld binnenkort bekend gemaakt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

No.6 Collaborations

Ed maakte het nieuws van zijn nieuwe mini-album bekend via zijn sociale media-kanalen. Daar vertelt de Brit dat hij voordat hij bij een label tekende in 2011, al eens eerder een EP met samenwerkingen maakte: No.5 Collaborations. "Ik wilde altijd al een opvolger maken en besloot daarmee te beginnen terwijl ik op tournee was. Ik ben een enorme fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt en heb ontzettend veel plezier gehad bij het maken van deze EP." Het mini-album krijgt de toepasselijke naam No.6 Collaborations en verschijnt op vrijdag 12 juli. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Ed Sheeran?

Dit is dé ultieme popsamenwerking van Ed Sheeran en Justin Bieber
Heeft Ed Sheeran Game Of Thrones overleeft?

 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM