Meer NPO
STER Advertentie

Marco van Heideroosjes offerde alles op om op grote podia te staan

Marco van Heideroosjes offerde alles op om op grote podia te staan

Maandag 27 mei 2019 - 21:24 uur

WE SMELTEN DE PAASHAAS! Ja, die ken je nog wel toch? Dit jaar zijn Heideroosjes 30 jaar bij elkaar, hoera! Het plan was om dit te vieren met twee shows, maar dat liep een tikkie uit de hand. De shows verkochten namelijk binnen een paar minuten kneiterhard uit. 

En dat moet natuurlijk ook gevierd worden met een bezoek aan 3FM. Zanger Marco vertelt over wat er is veranderd in de afgelopen dertig jaar: "Ik verkocht vroeger nog net niet mijn schoonmoeder om een groot podium te spelen. Ik heb alles opgeofferd wat kon. Het ergste is dat ik een belangrijk feest van m'n moeder heb gemist. En ik heb een begrafenis afgezegd omdat ik moest spelen in Polen. Dat zijn dingen waar ik nu niet trots op ben". Benieuwd naar wat Marco is gaan doen na Heideroosjes en wat de plannen van de band zijn? Check dan snel het interview!

Drank & Drugs

"Alles rondom Heideroosjes bracht druk met zich mee. Ik besloot: ik ga hier alles uithalen. En daar hoorde drank en drugs voor mij niet bij. Je hebt het wel een keer nodig om dronken in de goot te belanden, maar tijdens Heideroosjes heb ik altijd strikt geleefd. Na die periode ben ik een tijdje losgeslagen." Hoe dat eraan toeging? En hoe werd Marco wakker met een kat op zijn hoofd, terwijl hij geen kat heeft? Luister het hieronder terug! 

De hele uitzending luister je zo snel mogelijk hier terug.

Meer lezen?

>> Kempi: "80% van de mannen gaat vreemd"
>> Christine And The Queens covert 'Heroes' van David Bowie
>> Dotan maakt woensdag zijn comeback met een nieuwe single!

 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM