Meer NPO
STER Advertentie

Luister hier de nieuwe single van Ronnie Flex

Luister hier de nieuwe single van Ronnie Flex

Vrijdag 17 mei 2019 - 08:40 uur

Veel liet Ronnie nog niet los toen hij bekend maakte dat er een nieuwe single aan ging komen:"Enige wat ik zeg: deze song heb ik voor en door Curaçao gemaakt." Nu wordt duidelijk wat hij daar mee bedoelt. De nieuwe single 'Haal Me Naar Boven' met Sarita Lorena heeft die latin vibes die je gelijk naar een Caribisch eiland brengen. Zet hem op en je begint binnen no-time in je huiskamer de bachata te dansen.

Haal me naar boven

De nieuwe single is een romantische liefdesduet. Ronnie en Sarita zingen dat ze voor elkaar gemaakt zijn, maar door de buitenwereld worden ze niet begrepen. Het liedje duurt maar 2 minuten en 50 seconden en dat is misschien maar goed ook, want anders houd je het niet vol het niet vol met ongetrainde heupen. Luister Ronnie's eerbetoon aan Curaçao hier:

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Clip

Er is nog geen clip van het nummer, maar op de Instagram van Sarita Lorena is al een kleine sneak preview gezet, waarin Sarita en Ronnie staan te dansen in de stromende regen. Bijna net zo romantisch als 'The Notebook'. Who says romance is dead?

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM