Meer NPO
STER Advertentie

Dag 4 voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons: hangen de kandidaten nog?

Dag 4 voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons: hangen de kandidaten nog?

Vrijdag 3 mei 2019 - 08:50 uur

Het is vrijdagochtend en dag 4 van de Linecheck voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons. Hoe staat het met Jasper, Diederik en Sanne? Onze drie kandidaten voor het privé-optreden met 50 vrienden.

Win: privé-optreden van Mumford & Sons voor jou en 50 vrienden! 

Hangen ze nog?

3FM-dj Sander checkt in de vroege ochtend even in bij de kandidaten. Hoe staat het ervoor? Alledrie gaan ze nog steeds sterk! Diederik probeert wakker te blijven, Sanne is maar gaan wandelen met de hond en Jasper heeft er maar een puzzle bij gepakt. 

Sanne passeert de 24 uur

Waar Jasper een taart kreeg en Diederik van een massage mocht genieten toen ze de 24 uur passeerden, mocht Sanne vanochtend een heerlijk champagne-ontbijtje in ontvangst nemen van een oude bekende.

 

Jasper is weg

Nee grapje, Jasper hangt gewoon nog. Mark en Rámon waren eventjes flauw...

 

Ook krijgt hij van zijn broer een klein steuntje in de rug!

Diederik is echt weg

Bij de Linecheck bij Mark+Rámon proberen ze Diederik te bereiken, maar er komt geen gehoor...

Maar wat is er dan precies aan de hand? Het blijkt dat Diederik net wegging bij zijn vriendin en de trein in ging. Het is bekend dat in de trein niet altijd de sterkste telefoonverbinding aanwezig is.

Daar is René alweer als nieuwe kandidaat. Hij heeft er zin in zo te horen.

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie EilishNothing But Thieves en Editorskomt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Kijk live naar 3FM

Lees ook