Meer NPO
STER Advertentie

Sanne valt na 49 uur af tijdens de Linecheck voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons

Sanne valt na 49 uur af tijdens de Linecheck voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons

Zaterdag 4 mei 2019 - 10:12 uur

De actie voor de 3FM Mega Exclusive is duidelijk: degene die het langste aan de lijn blijft wint een privé-optreden van Mumford & Sons. Naast Diederik en Jasper hangt inmiddels Sanne ook al meer dan 24 uur voor de winst. 

UPDATE: Sanne is afgevallen na meer dan 49 uur aan de telefoon te hebben gehangen.

Sanne hangt meer dan 24 uur

Sanne hangt sinds donderdagochtend 08:30 en is inmiddels de 24 uur dus gepasseerd. Op het moment dat ze aan het spel begon kwam ze regelrecht uit een nachtdienst dus de eerste dag ging zwaar. Ze is per ongeluk al in slaap gesukkeld waardoor haar vriendin die haar in de gaten houdt haar snel wakker moest maken en om middernacht had ze de hele familie maar bij elkaar getrommeld om er een gezamenlijk feestje van te maken.

Zo is ze de nacht doorgekomen en heeft ze vanochtend de magische grens van 24 uur overwonnen. Speciaal daarvoor regelde 3FM-dj Sander een champagne-ontbijtje voor haar.

Waarom Mumford & Sons

Maar waarom dit alles nou overhebben voor Mumford & Sons? "Omdat ze echt alles voor me betekenen," legt Sanne uit. "Het gevoel dat ze me geven is niet uit te leggen. Ik vind die muziek zo mooi en word iedere keer weer emotioneel als ik het hoor of als ik ze zie." Het beste nummer van de band? "'White Blank Page', alleen spelen ze die helaas nooit meer live." 

Speltactiek

De speltactiek van Sanne is om zoveel mogelijk mensen in te schakelen die haar helpen. Familie, vrienden, iedereen ondersteunt haar om wakker te blijven. Allemaal mensen die ze ook dolgraag mee zou willen nemen naar de Mega Exclusive. "Dan kan ik eindelijk mijn liefde voor deze muziek met hun delen."

Het einde voor Sanne

Maar dan... na 49 uur aan de telefoon te hebben gehangen wordt ineens de verbinding verbroken. 

Helaas, maar zo is het spel. En dat weet Sanne ook: ''Ik moet er mee zien te dealen''. En dat heeft ze gelukkig weten te doen. Sanne proost dat ze meer 49 uur heeft meegedaan!

Dat betekent wel dat jij nog steeds kans maakt om mee te spelen met de Linecheck. Wie weet ga jij wel naar de Mega Exclusive van Mumford & Sons! Geef je op via de 3FM App.

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie EilishNothing But Thieves en Editors komt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM