Meer NPO
STER Advertentie

Dit maakt Mumford & Sons zo bijzonder volgens de fans

Dit maakt Mumford & Sons zo bijzonder volgens de fans
Ben Houdijk

Donderdag 2 mei 2019 - 14:55 uur

In 2018 kregen we het nieuwste album Delta van Mumford & Sons voorgeschoteld en dat was een tikkie anders dan gewend! De banjo was al eerder 'in de prullenbak gesmeten' (op Delta werd 'ie weer heel eventjes tevoorschijn gehaald), maar het nieuwe album bevat veel R&B-invloeden en zelfs een tikkie hip-hop. Wat vinden de fans van deze verandering? 

Van banjo tot elektro

Denk je aan Mumford & Sons, denk je aan een banjo. Of nouja, tot voor kort dan. Op de laatste twee albums hebben ze er namelijk voor gekozen om de banjo lekker te laten voor wat 'ie is en besloten de elektrische gitaar een kans te geven. Mumford & Sons is niet langer een folkband, maar een keiharde rockband! 

Lees ook: De evolutie van Mumford & Sons in 6 foto's 

Wat vinden de fans?

Van folk- tot rockband dus, maar wat vinden de fans hiervan? En wat maakt Mumford & Sons volgens hen als band zo speciaal? We vroegen het aan een aantal grote fans en dat leverde de volgende reacties op: 

3FM Mega Exclusive: Mumford & Sons

De Britse folkrockband Mumford & Sons geeft donderdag 9 mei een intiem privé-optreden, exclusief voor 3FM. Op een bijzondere locatie in Amsterdam speelt de band een akoestische set waar één gelukkige 3FM-luisteraar samen met 50 vrienden bij kan zijn.

Wil je weten wat je een beetje kunt verwachten? Bekijk dan beelden van de 3FM Exclusives van Billie EilishNothing But Thieves en Editors.

Lees meer...
- Bekijk de mini-docu van Mumford & Sons: "It has come full circle"
- Mumford & Sons coveren Ariana Grande's 'breathin'
- Mumford & Sons hadden eerste optreden tussen de groenten- en fruitafdeling

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM